Впечатоци од роденденска Кајгана журка! (слики: http://galerija.kajgana.com/)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас изгледа не идам..Јеби га. Во наредна прилика пашиња..:pipi:

Koj ke pusta muzika???
Aj be jas da pustam:):):):kesa:Pari vi nejcum:):):)

btw,ako bidam sk. obavezno idam,i ke si zemam nekoe drugarce so mene...

Maги, ме земаш и мене? Онака можда сум помало дете и не ме сакате, мислам не се бунам бидејќи знам дека не сум во иста возраст и прифаќам да кажете не. :toe:

Aма ако ме прифатите и мене у друштвото... ќе се разбереме понатака кога ќе си ставам кредит :helou:
Don't worry,just be happy!!! најнормално дека да....:helou:

Има ли доброволци или доброволки за на шанк ? :cug: :party1: :ojea:

Ja izgleda nema da dojdam, na rabota treba da bidam najverojatno, ama mozda ce pominam na kratko :toe:

Прифатено и се надевам дека ќе поминеме супер.

Ми се иди ама нема услови за идење. Ем Софија сум многу е далеку, ем на работа сум. Ај другпат можи ко ќе се има појќе време.

Пред секоја собиранка го пишувам истово, ќе го пишам и пак:

Немој некој од новајлиите да не дошол да се запознае со мене, зошто ќе мавам чврги!:icon_lol:

Исто и јас. Многу сум насмеана секогаш, ќе ме препознаете, најмал проблем е тоа.:pipi:

Иначе и јас сум од Струга, ама штета што одам со кола која е полна со кучиња и луѓе ... немам срце да ги оставам дома толку време пак ...:toe: Според тоа, не сте малку и вие останатите, па ако сакате ќе се организирате и ќе дојдите.

И за тоа дотерувањето ... па секогаш сме дотерани на собиранки ... на оваа може само да сме уште повеќе, затоа што е роденден, нали. Шмизли бе ...:vozbud:

п.с. Серпико, Форчн доаѓа? Ако е така, да и кажиш да не ми се обраќа вечерта, затоа што јас кога ја прашав, категорично НЕ ми кажа. Го имам целото право на светов да и се налутам ако се премислила, а јас не знам за тоа!:kotek:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom