Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да да, прашања со хомо еротична содржина. :helou:Или така нешто.vodkamixx напиша:Го теравме KaiTekk да го врати Кајгана форумот, ако сака влез у синдикат. Потоа, го теравме Бада Бинг да збори се поише и поише, го прашувавме прашања со долги одговори, мора дечково да го праиме рекордер, највеќе зборови што кажал во својот живот, пошо малку збори.![]()
![]()
Дојде виде и отиде...све тоа за три минутиRealGirL напиша:Жал ми е што бев на кратко,мило ми беше што се видов со луѓе кои одамна ги немав видено,али ја немав честа да се запознаам со новите членови!![]()
Mac)) напиша:Дојде виде и отиде...све тоа за три минути
Не беше у реду бе:nesum:
RealGirL напиша:Жал ми е што бев на кратко,мило ми беше што се видов со луѓе кои одамна ги немав видено,али ја немав честа да се запознаам со новите членови!![]()
Тенкс аген. Се надевам дека ќе имам прилика за скоро да ја бранам титулата.Скулгрл напиша:Феноменално беше!Најдобра журка до сега!
И претходно спомнав,ќе спомнам и сега-за форумџија оф д најт го прогласувам СЕРПИКО!(Си знае он зошто)
Кога, каде?Serpico напиша:Acid, од сега те поканувам на мојот роденден, и тебе и сите кајганџии. Поклон- сликата на вечерта, урамена!
Serpico напиша:Дами и господа, оф топик енд фор д рекорд, ова ми е прв пост.
Време беше и јас на кајгана да дојдам :pos2:
Дивајн напиша:Оф топик ту:
Обожавам ведри луѓе што и покрај добрите постови кои им се избришани, не постануваат патетични и не кукаат. Леле имаме многу за надокнадување и матење, мх, мх, мх!![]()
Он топик:
Глас ти не бил тебе ... Алис Купер може вода да ти носи!![]()