Впечатоци од Кајгана втор роденден!

• Креатор на темата Креатор на темата BusHav
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Auuu supr zurka decki milo mi e so ve vidov i se zapoznav so nekoi cleovi :):)

Одлично си пројдовме и у Сенс и у Процес :cug::icon_cool
Јајцата ми отворија апетит... после само на јадење мислев :pos:

Музика- одлична, од почеток до крај, пофалба и за двајцата. :bravo:
Атмосфера- топ, не мислев дека толку многу луѓе ќе дојдат, ама дојдоа ете, таман си бевме.
Дружба феноменална, се беше предобро... Се запознав со многу нови, се видов со многу стари кајганџии... Закон! :zver:После тоа до Процес на афтер-парти, каде бевме единствени посетители+тие дечките на сепарето од десно :pos: Ама се журкавме битно. :music3:

Се на се, прекрасна вечер.

Супер беше отворив ваква тема на Ин Мемориам али еве и тука да ги пишам импресиите. Значи да почнам од Спајдер*шампионе браво*, после него идат сите што ги упознав имав некое лошо предчувство дека ќе бидат дигнати „уфирани луѓе„ а уствари се беше позитивно. Браво и за МРно наш Чентовски со неговите нови потези у денс културата, Ацид и Бушав WOW музика ТОП еј МАЈКЕ МИ...имаше добри ствари нови луѓе се тоа како што ми кажа Бати у изјаваата за ЈАЈЦЕ ТВ „Се беше ок се знаеше руки на половина све тоа бон-тон„ и ондак то
Со БОЉЕ ЖУРКИ У БОЉЕ ВРЕМЕНА

Колку ми е жал шо не дојдов,а бев во Скопје тој ден...абе ќе пукнам!До душа и не ми остана многу време!!

Дивне не знаеш колку ми е криво што не те видов,да те изнагушкам,а истото важи и за Серпико!Следниот пат јас ја затварам собиранката,не испуштам ништо!

ТОП беше. :je:

п.с. кај е клабер смајлито ? :helou:

Закон беше одлична забава само жалам што не дојдов во Процер али бев договорен,запознав нови кајганџии и то...

Ок беше ...
Во Сенс беше Ок ..
Во Вивенди беше Ок ..

супер беше, најубаво си поминавме, а музиката благодарение на буш не врати во старите добри времиња и не развесели максимално, убаво беше што бевме во толкав број, мада што можеше да бидеме и во поголем. :salut:

Dobro bese aknavme nekolku rundi tekili so Gardian i Vortex,muzikata bese dobrsa i taka.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom