Музика- одлична, од почеток до крај, пофалба и за двајцата. :bravo:
Атмосфера- топ, не мислев дека толку многу луѓе ќе дојдат, ама дојдоа ете, таман си бевме.
Дружба феноменална, се беше предобро... Се запознав со многу нови, се видов со многу стари кајганџии... Закон! После тоа до Процес на афтер-парти, каде бевме единствени посетители+тие дечките на сепарето од десно Ама се журкавме битно. :music3:
Супер беше отворив ваква тема на Ин Мемориам али еве и тука да ги пишам импресиите. Значи да почнам од Спајдер*шампионе браво*, после него идат сите што ги упознав имав некое лошо предчувство дека ќе бидат дигнати „уфирани луѓе„ а уствари се беше позитивно. Браво и за МРно наш Чентовски со неговите нови потези у денс културата, Ацид и Бушав WOW музика ТОП еј МАЈКЕ МИ...имаше добри ствари нови луѓе се тоа како што ми кажа Бати у изјаваата за ЈАЈЦЕ ТВ „Се беше ок се знаеше руки на половина све тоа бон-тон„ и ондак то
Со БОЉЕ ЖУРКИ У БОЉЕ ВРЕМЕНА
Дивне не знаеш колку ми е криво што не те видов,да те изнагушкам,а истото важи и за Серпико!Следниот пат јас ја затварам собиранката,не испуштам ништо!
супер беше, најубаво си поминавме, а музиката благодарение на буш не врати во старите добри времиња и не развесели максимално, убаво беше што бевме во толкав број, мада што можеше да бидеме и во поголем. :salut:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.