Впечатоци од Кајгана собиранката на 29.04.2006

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
bibika напиша:
Фортуната, испив како што ветив 2 кисели води за тебе и 2 за мене и сега сум пијана и глава ме боли.:)
Jakov напиша:
Првата како што беше ветено покрај редовната доза дополнително опнав две пива за ФортунЕ и уште по едно за сите останати охриѓанки...арно ама у меѓувреме ФортунЕ станала админка и морав да опнам уште 4 по тој повод. Откако ги плеснав и тие.....ми дојде на памет дека сега како админ нема да не ”кара” толку многу па бапнав уште две пива....
Ете кој пиел од сите што реков да пиете за мене! Бибике, друг пат кисела вода не! Ама Јаков си најде најдобар изговор да лупа пиво додека има сила:icon_lol: И ни едно пиво за себе не испил од ќејфој:icon_lol: Затоа јас се убив од одење во wc вчера, се убив од шантање тука на работа! :cug: Од сеа да не пиеш за мене ако не сум јас таму или малку со усул:star:

Одлични постови напишавте сите, да му е ќејф на човек да си читка и да си ја чука главата што не присуствувал на толку убава забава! Не верувам дека некогаш ќе се прават такви журки како што прават Кајганџии:je:

divine напиша:
И јас стегнав една водка за Сагаква и една за Форчн ... Вардарче ми е сведок! И јас да потврдам пиеше и тој за Форчн! Добро што не ми нарачаа повеќе луѓе да пијам за нив ... кој ќе ме носеше до автобуска како што сум толку голема (како што вели Јаков):) :) :)

ДОБРО Е!!! Имаш гушкање кога ќе се видиме (посекако), а вардарче ќе го добие она што си бараше:)

Јас кажав некаде дека несакајќи ја фатив келнерката за цицка? Е па еве кажувам ... леле ама беше мекооо ... :je: :je: :je:

divine напиша:
Јас кажав некаде дека несакајќи ја фатив келнерката за цицка? Е па еве кажувам ... леле ама беше мекооо ... :je: :je: :je:
Aj ja da go pisev ova ili nekoj od maskite? ali ti? hehe ima neso sumjivo tuka...sala :)

Jakov напиша:
А да....Гарфилд едно време напрви смешка дека кај и да е за пола саат Мацедалиен ќе дојде директно од Аеродром Петровец.
Бибика се трзна викајќи ”Ај бе не ме вадете од памет” а Вардарче јуначки успеа да издржи да не не испрска сите со пивото......
:)

Остај тоа, туку како се пикна у ќош, по онаа старата народна „дупе уза зид”. :):):)

Jakov напиша:
Сакам да напоменам дека за време на сликањето на некои слики се појавува тајниот симбол и поздрав на една специјална форумска интернет групација.... тие луѓе отпоздравуваат на останатите со подигнати три прсти но поради грешка во дигиталните апарати само средниот прст се гледа дигнат.
Во таква ситуација како што можете да видите од сликите.....мојот е најголем, а на Вардарче е најдебел....Мацедалиен полека седи мирен и не мавај зелени едно за друго сега :).

А, за дебелината и големината - е, па, мене не ми се дига... прстот на секого до максимум. :bip:

divine напиша:
Сигурно беше несакајќи? Се извина? Како реагираше таа?:icon_lol:

Шо има врска дали машко или женско ја фатило? Нејзе сигурно убаво и било:)))

A да прашам нешто може? Таа сликата со прстињата од маживе, за кого е? За тие што не дојдоа или...?

FortunE напиша:
Не ме ни примети ... ваљда секојдневно и е:( :( :(
Важно со Еко и со Наталија се одземавме од смеење ... и најважно, знам каков е филингот да фатиш туѓа цицкааа:je: :je: :je:

Не знаеше до сега?:ija: :ija: :icon_lol: :icon_lol:

И да си прашам пак... Таа сликата со прстињата од маживе, за кого е? За тие што не дојдоа или...?

Се извинувам ама морам нешто оф топик да кажам ... нешто со што ми почна смеењето вчера ...
Во автобус кога застанавме на пауза, се качуваат баба и дедо и седнуваат на седишта каде што веќе седеа едни девојки кои во тој момент беа надвор ... се качуваат типкиве и онака збунети реагираат на шоферов да станат стариве ... шоферов кулирачки им вика дека нема гајле ќе најде место и за нив и го прашува дедово: А каде се качивте вие (мислеше во кој град, повеќе од јасно)? Дедово одговара: Во автобус. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Фортјун сликата за кого е наменета јас не знам..... јас само сликав... бизнис си е бизнис.... 50 ден од човек :icon_lol:

Иначе ме изненадува MrNo.... некако многу тивок беше на журката... а ете го гледам убаво е распишан по форумов :icon_lol:

Мрзи ме да читам целу тему, има ли нека слика?

Браво за сликата, добар бизнис си направил!
Ама тие кои се натокмиле да се сликаат чекам да ми кажат за кого ги испружиле прстињата!

Sinisa напиша:

Има неколку слики на претходните страници и има неколку во кајгана галерија. Не се сите, но ќе бидат:kajg:

Sinisa напиша:

Синиша.... да не го измеша муабетот?..... оваа е Форум.... значи тука се чита (повеќе од времето).... а за слики..... види чепни малку по некои други линкови :icon_lol:

FortunE напиша:

Шо има врска дали машко или женско ја фатило? Нејзе сигурно убаво и било:)))

A да прашам нешто може? Таа сликата со прстињата од маживе, за кого е? За тие што не дојдоа или...?
Келнерката имасе тетоважа таму кај што Дивајн пушташе раце....
Процесот е обостран т.е на двете страни пипањето им е секогаш убаво.
Па сегазависи секој си го стави своето прсте за оној за кој треба. Ја моето го ставив за еден чичко :bip:

Ајде чекам другите да кажат за кого ги истакнале.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom