Fortune
шодаенешчо
- Член од
- 9 мај 2005
- Мислења
- 12.493
- Поени од реакции
- 183
bibika напиша:Фортуната, испив како што ветив 2 кисели води за тебе и 2 за мене и сега сум пијана и глава ме боли.![]()
Ете кој пиел од сите што реков да пиете за мене! Бибике, друг пат кисела вода не! Ама Јаков си најде најдобар изговор да лупа пиво додека има силаJakov напиша:Првата како што беше ветено покрај редовната доза дополнително опнав две пива за ФортунЕ и уште по едно за сите останати охриѓанки...арно ама у меѓувреме ФортунЕ станала админка и морав да опнам уште 4 по тој повод. Откако ги плеснав и тие.....ми дојде на памет дека сега како админ нема да не ”кара” толку многу па бапнав уште две пива....

Одлични постови напишавте сите, да му е ќејф на човек да си читка и да си ја чука главата што не присуствувал на толку убава забава! Не верувам дека некогаш ќе се прават такви журки како што прават Кајганџии:je:
divine напиша:И јас стегнав една водка за Сагаква и една за Форчн ... Вардарче ми е сведок! И јас да потврдам пиеше и тој за Форчн! Добро што не ми нарачаа повеќе луѓе да пијам за нив ... кој ќе ме носеше до автобуска како што сум толку голема (како што вели Јаков)![]()
![]()
![]()
ДОБРО Е!!! Имаш гушкање кога ќе се видиме (посекако), а вардарче ќе го добие она што си бараше