Впечатоци од Кајгана собиранката, 02.06.2007 (сабота)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Konecno i jas potvrduvam prisustvo :)

Е ај штом е задолжително да се пријавам и јас....:)
Женами ме пријавила на некоја страна ама еве и сам да си се пријавам...за 100% :)....

I doagam ama so majka mi poso neam so koj da se vratam doma :-)

доаѓам и јас

Ajt ubo da si pominete i pozdravete mi go SCORPIO

Еј да слушните само шо сум напрајл...Оти домашниве нејќеа да ме донесаТ јас појдов и си резервирав карта Охрид-Скопје-Охрид за 600 денари и сам идам:) Имам баш роднини тамо в центар кај плоштадот тамо ќе нанам и сега мислам дека ќе земам еднА :) со мене. И пазете не ме дружете после сево ова шо го напрајв :smeshko:

Martin$ напиша:
Еј да слушните само шо сум напрајл...Оти домашниве нејќеа да ме донесаТ јас појдов и си резервирав карта Охрид-Скопје-Охрид за 600 денари и сам идам:) Имам баш роднини тамо в центар кај плоштадот тамо ќе нанам и сега мислам дека ќе земам еднА :) со мене. И пазете не ме дружете после сево ова шо го напрајв :smeshko:

Море мало ... оти не кажа, пишав јас дека има место со нас во кола ... деца бе!:kotek: :podsmev:
Туку, нема како да се правдаат останати од наш крај што не доаѓаат ... само тројца сме во кола, а никој ни да помисли ... ватевр, појќе место за нас ... ќе играме табла со Геџо по пат ... ќе играм на пијачки, па ништо нема да платам цела вечер ...:podsmev::podsmev::podsmev:

Ставете ме и мене во списокот.. :salut:

Ashley напиша:
Ставете ме и мене во списокот.. :salut:

Ти да дојдеш со мене да се запознаеш :) ми дужиш

rymz напиша:
Ти да дојдеш со мене да се запознаеш :) ми дужиш
Обавезно.. Прво со тебе:helou:

Го разбирам чувството да се напише кој со кого и што сака да прави, но сепак да не разврзуваме толку муабети во ред? Ете кај е сабота, стрпете се ... после тоа ќе пишувате се` што ви тежело деновиве ... :podsmev:

Mnogu bi sakal da prisustvuvam i da zapoznam nekoj od vas,no ke me izvinete sledniot pat sigurno.

Мислам дека оваа ќе биди НАЈГОЛЕМАТА собиранка до сеа а?:)

nubira2.jpg

daewoo-409-1.jpg

Ако видите вакво чудо на патот БТ-СК со таблици BT 322-CG викајте...свирите... :) блиндирајте...итл би ај...гоинг даун д роуд!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom