Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
of lele...jas imam 14 god i vejce imam polov odnos..pred 2 denakef bese ama partnerkata mn ja bolese:S:S
Морее на 16 годишен која 18 годишна ќе му даде ?![]()
има и такви случаеви
знам едно 18 годишно девојче што му даде на 15 годишен
денес се и сешто постои..за ништо да не се чудиш![]()
of lele...jas imam 14 god i vejce imam polov odnos..pred 2 denakef bese ama partnerkata mn ja bolese:S:S
Кога би размислиле убаво најпаметно за прв пат да се има сексуални односи е и двајцата да го сакаат тоа.Да се чуствуваат спремни и да се сакаат.Па не би била тогаш толку важна возраста.
Морее на 16 годишен која 18 годишна ќе му даде ?![]()
И еве го советот кој нашиот 14 годишен ебач не го дочека:gorgieski_pp напиша:mozete da mi kazete kako da postapam pri prviot sex...sto treba da pravam i kako pls toa mi treba..i taja e devica i jas sum devica imame 14 godi sakame da probame epa ako moze kazetemi se so red kako i sto treba da se pravi
![]()
И денес пак ни се обрати.... ама за помош:Mandy напиша:Епа вака, ПОРАСНЕТЕ па само ќе си дое постапувањето при првиот секс:helou:
Па може и ќе споделите некој корисен совет за орал почетници.
Сами извлечете заклучок.ima nekoe devojce/zena da mi kaze kako se custvuvala posle prviot polov odnos(sex) idali ja bolela vaginata pri mokrejne ja przelo ????odgovoretemi sto pobrzo ve molam
A ima i deca sto od 14 godini se zaedno , se sakaat, imaat odnosi se zimaat i top im e. Ima sekakvi. Vozrasta ne igra uloga. Zrelosta ne doaga so vozrasta, tuku so iskustvata.. Iskustvata doagaat od okolinata. A okolinata moze da te zigosa ili da te napravi sreken na bilo koja vozrast.[/b]Има деца на 14 години, одат некое време, залетани еден во друг, демек еве се сакаат и се впуштаат во сексуални односи, мислејќи дека се доволно зрели и спремни...после кога ќе направат 17 18 години, ќе сфатат дека биле деца и дека избрзале, али касно е!
Игра голема улога возраста, искуството во животот...дете на 14 години не може да размисли за последици, а на 18 сепак е поинаку, поинформиран е!