Возачки испит ќе се полага електронски

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
200 ги одговорих за 1 саат. Стандардни прашања. Деца, седнејте научејте правилата, и научејте се да возете.

До 636то прашање се за Б-категорија
Тие надоле се за другите категории (Ц, Д...)
neme razbra dobro za b kategorija ti kazuvam koga gi postavija bea do 346 taka mislam od niv ucev i koga odev na polaganje sosema drugi prasanja bea toest ovie sega sto gi dodadoja i sega od sosema treti ke postavuvaat na testovite

Како можам да ја симнам апликацијата за вежбање на тестови преку мобилен телефон, како се вика?

Ако некој налета на одговорите на новиве прашања што ги додадоа нека кажува линк за симнување.

Денеска полагав и паднав со 15 казнени т.е. 3 прашања. Едно јасно ми е дека го згрешив, другото не го памтам но третото некако ме остави без зборови.
Јас го одбрав првиот одговор, но тие не ми го прифатија. Дали во мене е грешката или кај нив? Доколку е кај нив дали може да поткренам некој процес за да ми го прифатат прашањето?

Прашањето беше ова:

Велосипедската патека е наменета за сообраќај:
само за велосипеди

за велосипеди, велосипеди со мотор и мопеди

само за велосипеди и пешаци

Денеска полагав и паднав со 15 казнени т.е. 3 прашања. Едно јасно ми е дека го згрешив, другото не го памтам но третото некако ме остави без зборови.
Јас го одбрав првиот одговор, но тие не ми го прифатија. Дали во мене е грешката или кај нив? Доколку е кај нив дали може да поткренам некој процес за да ми го прифатат прашањето?

Прашањето беше ова:

Велосипедската патека е наменета за сообраќај:
само за велосипеди

за велосипеди, велосипеди со мотор и мопеди

само за велосипеди и пешаци

Второто :)
Се што во својот збор содржи велосипед, треба да се движи по велосипедска патека
Дали бил со мотор, со приколка, со..., нема врска :)

Имам уплатено од саботата за полагање но не се пријавив средата т.е. денес. Дали ќе има проблем да ме запишат на листата бидејќи имам уплатено? Ве молам итно одговорете ми, не бев во родното место и тотално изумив. Ви благодарам.

Имам уплатено од саботата за полагање но не се пријавив средата т.е. денес. Дали ќе има проблем да ме запишат на листата бидејќи имам уплатено? Ве молам итно одговорете ми, не бев во родното место и тотално изумив. Ви благодарам.

На какво пријавување мислиш ? На која листа ?
Денес требаше да полагаш ?

Мислам дека ако не си бил на полагање, во рок од 24 саати треба да се јавиш да кажеш, во спротива ти пропаѓаат парите

На какво пријавување мислиш ? На која листа ?
Денес требаше да полагаш ?

Мислам дека ако не си бил на полагање, во рок од 24 саати треба да се јавиш да кажеш, во спротива ти пропаѓаат парите

Мислам за пријавување за да можам да полагам во петок... Петок треба да полагам, имам уплатено но не се запишав т.е. пријавив. Ќе има некој проблем ако одам утре?

Мислам за пријавување за да можам да полагам во петок... Петок треба да полагам, имам уплатено но не се запишав т.е. пријавив. Ќе има некој проблем ако одам утре?

Е незнам, но можно е да ти прават проблеми.
Кога ќе идеш да полагаш, еден од вработените има испринтана листа со кандидати кои се пријавени, и ве прозива еден по еден
...тебе ако те нема на листата...
...а и ограничен број кандидати полагаат, 30 мислам, бидејќи толку компјутери има, можно е да се соочиш со проблем да нема слободен компјутер за тебе :D
Затоа најдобро појди и закажи си термин :)

ako imas uplateno a ne se imas prijaveno za poganje negubis nisto a ako imas uplateno i se imas prijaveno togas gubis a ako im se javis i im kazes za da tigo premestat datumot i denot koga ima polaganje togas ne gubis nisto

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom