- Член од
- 6 февруари 2008
- Мислења
- 1.272
- Поени од реакции
- 229
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
tocniot odgovor e pd a treba da go zapre voziloto i da se pridrzuva kon naredbite sto mu gi davaat licata od pridruzbata118
Возачот кој на пат ќе сретне или ќе биде престигнат од
возило или колона возила под придружба (како на
сликата), должен е:
да го запре своето возило и строго да се придржува
кон наредбите што му ги даваат лицата од
придружбата
да ги пропушти возилата под придружба, а по
потреба и да го запре возилото
да ја намали брзината на движењето и да го
помести возилото кон десниот раб на коловозот
Според одговориве точен е вториот одговор а кога го прашав инструкторот тој ми рече дека првиот е точен, има некој посигурно што знае?
Јас си изггребав и ретровизор и цела десна страна од афтомобилот.Абе дечки, секојпат коа ќе видете у ретровизор црвено-сини ротациони светла бегаш десно, и застануваш. Чекаш да мине колоната, и полицајците ќе ти кажат кога е ОК да продужеш...
Слушајте го Луки, за малко ќе настрадаше од такви глупости, возила под придружба, полицајци, ово оно...![]()
ima i drugi prasanja ucigi od knigata pravilata site znaci semafori i znacite sto gi dava policijata i ucigi site 636 prasanja posto nemozes da znaes sto ke ti padne zatoa i od knigata i testovite ucigi so gospod napredИма ли некои нови прашања за Б или тие се 600 и неколку прашања?? Јас денес уплатив и прашав дали се тие прашања и од Европски возач ми рекоа да учам од книга дека не се само тие прашања ?? Ако некој знае или полагал нека пише.
ne polagas so instruktorot tuku so komisiaјас положив теорија сеа е на ред полигон. само неможам да го најдам инструкторот што возев со него ... можам ли со друг да полагам полигон и градска ?
сакаше да прашам мора ли со таа кола од таа автошкола да полагам? знам дека полагам со комисијаne polagas so instruktorot tuku so komisia
31 прашање за 60 минути.Колку прашања има на тестот и колку време?