Возач на ауди не видел ОГРОМНА дупка на Партизанска и пропаднал

• Креатор на темата Креатор на темата Триптико
  • Време на започнување Време на започнување
Партизанска е до Поликлиниката, односно до Св.Петар и Павле.
Улицата кај СП спаѓа под Булевар Ѓорче Петров и е до семафорите на почеток на Порта Влае. После семафорите си е друга улица.

Почекај. Да сме здрави и живи за некоја година ќе го пишуваме истово :)

Може да кажам дека Партизанска е преполна со пешачки мостови, бидејќи има еден, Влајко, и сум видел цртежи дека ќе има повеќе и да сме здрави и живи за некоја година ќе го пишуваме истово. Безвезе муабет. Али ај.

Имам поминувано натаму. Требам да чекам колони возила за да поминам на средина погодна за пешаци (затоа што пешачам на ебана улица for fuck's sake). Остај што има накази на хауба ќе те качат само за да се упикаат негде први или да стасаат на време (или од шо им се брза за негде, без посебна причина за тоа, онака од кур ќејф). Како што рекоа другите, ова плаче за тужба.

Партизанска продолжува и после јарболот во Влае. Кај СП Планет се уште е Партизанска. А, гледав и некои планови за Ск пред неколку месеци...ќе има уште некој кружен, ќе видиш.

партизанска завршува баш кај овој што влегол, по ново со новиот кружен ја продолжуваат уште 100 метри до кај влезот на јсп.

сеа на дедо ми му ја покажувам сликава, вика некња додека возеле коливе у три попладне чакал фрлале на дупките, некој демек неарен ама за мене сосема нормален, со кола нова излегол од неа и им ги зел лопатите :ROFLMAO:

Простачка возачка култура + Никакво обележување на градилиште = Ауди во дупка

И не ме чуди тоа што се случило ме чуди што вакви работи не се случуват почесто.

Почекај. Да сме здрави и живи за некоја година ќе го пишуваме истово :)
Кружен ти е подобра варијанта од семафор, ќе ги исклучиш мангупите кои бркаат зелено и ќе го растеретиш сообраќајот од чекање...Единствено каде што има поголема фрекфенција на пешаци подобро решение е семафор.

Партизанска ја направија рингишпил улица. Се круг до круг, да му се сврти на човек. :facepalm:
Не постои подобра сообраќајна регулација од кружен тек. Прошетај малку низ развиениот свет и види колку често се употребуваат кружни текови.

Да не се секирате...

audi.jpg

Автомобилот „ауди“ кое што утрово падна во дупка кај Порта Влае е извлечено.

Во инцидентот немало повредени, а автомобилот е делумно оштетен.

Извор: Нетпрес

Добро и покрај тоа што имало голема дупка кај му биле очите на возачот. Башка кога се прави/гради нешто на улиците се обележува со трака, знак и останати работи. Тука да незнаеш кој е повиновен, а кој поневиновен.

Иначе целава ситуација ме потсети на видеово:ROFLMAO:

Нека си ебат мајката бе цело скопје го раскопаа и ја ќе пропаднев една вечер, истура дожд темница ништо не се гледа ја си свртев лево на раскрсница ( не беше у влае кај што пропаднал овој) дома да си идам а тоа улицата се копала :icon_lol:. Ни знаци имаше дека не смееш да вртиш ништо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom