Вонземјани, НЛО...

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.736 79,0%
  • Не

Гласови: 461 21,0%

• Вкупно гласачи
    2.197
Еве што снимив синоќа некаде околу 21:30 мин.
http://www.youtube.com/watch?v=Au96opfToIo&feature=youtu.be

салбо упатен си дечко, во скопје вакви пуштаат од плоштад на кеј, балончиња со свеќичка а и кај вас најверојатно ;). навечер цело време ги пуштаат само оди прашај ги зашто !!!

На погрешно место го постирав ова па еве пак:

http://www.novamakedonija.com.mk/DetalNewsInstant.asp?vestInstant=22801#.Ug5J322yG88

Местото „Ареа 51“ за средба со вонземјани навистина постоело!
По симнувањето на ознаката за тајност, американската разузнавачка тајна служба ЦИА потврдила дека постоела тајната база „Ареа 51“ за која со децении се претпоставуваше и говореше дека американската војска имала контакт со вселенски летала
16082013145400_roswell_vanzemaljc_503125S1.jpg

Националниот безбедносен архив на Универзитетот Џорџ Вашингтон го добил на увид извештајот на ЦИА за програмата за развој на шпионско летало У-2, кое поминало во тајната база „Ареа 51“
Во извештајот на 400 страници детално е објаснетата програмата У-2, а било претставено и мапата на тајната база, која е сместена на североисточниот раб на големиот воен полигон во Невада. Базата била наречена „Рајски ранч“.
Во сега достапните документи не се споменуваат средби со марсовци и со нивните летала. Некои делови од извештајот биле цензурирани и не се достапни за јавноста.

Марсовци очекувале бе :pos:
Новинариве наши се прави вонземјани... :pos:

Имам чувство дека све повеќе и повеќе се пишува и зборува за вонземјани,исто како што се правеа многу филмови за претседател црнец во САД неколку години пред да го изберат Обама.Коинциденција или пополека спремање на народот за `важна` вест

Имам чувство дека све повеќе и повеќе се пишува и зборува за вонземјани,исто како што се правеа многу филмови за претседател црнец во САД неколку години пред да го изберат Обама.Коинциденција или пополека спремање на народот за `важна` вест

и јас мислам така се опипува пулсот за важната вест која треба да ја објават

Za da objavis takva vest treba da imas muda......bidejki poreknuvas se sto crkvata i religijata ti zborela naprazno ovie 20 veka.
Sledno prasanje ke bide i dali nasata egzistencija ke bide dovedena vo prashanje.Bidejaki ako tie mozat da dojdat ovde od nekoja zafrlena tocka na neboto , kojznae kakva tehnologija i namera imaat.

Da ne bide ona kako vo "The Hitch Hikers Guide to the Galaxy" (zalam ama ovdeka treba da pomine meguvselenski autopat....)

јас мислам дека постојат....цврсто сум сигурен ,зашто неможе да сме сами у цел универзум...

јас мислам дека постојат....цврсто сум сигурен ,зашто неможе да сме сами у цел универзум...
паметно размислување, само што пологично е тие нас да не најдат први отколку ние нив, мислам џабе бамбурат овие од НАСА

паметно размислување, само што пологично е тие нас да не најдат први отколку ние нив, мислам џабе бамбурат овие од НАСА

да...ете не посетуваат....незнаеме какви се, сигурно се многу понапредни од нас

ако одиме со математиката(пак):во нашата галаксија има 200 милијарди ѕвезди,секоја втора ѕвезда има најмалку по една планета,некои и по повеќе планети,и ако удриме коефициент на тие што се наслично растојание од ѕвездата,и на ти ешто има вода,на крај погодни за живот ќе дојдат неколку милиони планети.

Е сега има над 100 милијарди галаксии.............кога ќе се помножат со овие неколку милиони погодни планети-боли глава

ако одиме со математиката(пак):во нашата галаксија има 200 милијарди ѕвезди,секоја втора ѕвезда има најмалку по една планета,некои и по повеќе планети,и ако удриме коефициент на тие што се наслично растојание од ѕвездата,и на ти ешто има вода,на крај погодни за живот ќе дојдат неколку милиони планети.

Е сега има над 100 милијарди галаксии.............кога ќе се помножат со овие неколку милиони погодни планети-боли глава

Uste na ova ke se nadovrzam so toa sto univerzumot e star 15.4 milijardi godini.Nasata Planeta e stara 4.5 milijardi godini .
Zamislete koj tehnoloski napredok bi imale civilizaciite vo univerzumot so samo 1 milion ili milijarda godini pred nas.

13.8 мислам беше стар универзумот,и е корегирано за 0.1 сега бргу по последните пресметки.

Премногу е егоистички и самобендисано да се трвди дека само ние постоиме.

Една друга весела математика:ако во нашата галаксија негде постои понапредна цивилизација и ако сака да на најди нас,треба да ги провери сите планети.По претпоставка дека имаат брод со голема брзина и ако им е доволна само 1 секунда да набљудуваат планета за да видат дали има живот на неа-доаѓаме до пресметка дека на над 100 милијарди планети во нашата галаксија да се задржат по една секунда-замина животот

Јас кога имав пет години татко ми ме прати да земам нешто од првиот спрат (затоа што живеам на вториот). кога слегував по надворешните скали видов нешто што ми го одзеде здивот и изгледаше некако вака... (претерано ме преплаши, цела ноќ не можев да заспијам...) се што на сликава е жолто трепкаше. Не барајте голем квалитет бидеќи ова го правев во рок од 5 минути на paint.;)

Attachments

• New Bitmap Image.JPG
    New Bitmap Image.JPG
    6,3 KB · Прегледи: 38
Светла точка што пулсира и менува движење вчера меѓу 20 и 21 часот стави на ум повеќе скопјани околу сопственото убедување за живот надвор од Земјата. Неколку читатели се јавија во „Утрински весник“ со слични сведоштва, сите потврдувајќи дека забележале мистериозна светлина некаде над Скопска Црна Гора. Светлината изгледала како да гори, брзо и нерамномерно го менувала движењето, но и интензитетот, а потоа уште позабрзано ја снемало од видикот. Глетката траела неколку минути.

„Не ми е логично да е хеликоптер, авион или некоја комета. Постојано кружеше, се префрлуваше од лево кон десно, горе-доле. Немаше одредена траекторија. Неколку пати го зголеми обемот, а го намалуваше и зголемуваше и интензитетот на светлото. Досега не сум видел такво нешто. Се’ уште не верувам дека е некакво НЛО, па затоа и барам објаснување“, вели постар граѓанин од Карпош што сакаше да остане анонимен. Помлада скопјанка само го потврдува сведоштвото од господинот. Според неа, светлата точка по многу нешта се разликувала од околните ѕвезди.

Извор: http://mkd-news.com/misteriozna-svetlina-na-neboto-gi-zbuni-skopjani/

Абе го виде некој ова, да раскаже нешто плус ако има :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom