Bodhidharma
- Член од
- 17 септември 2011
- Мислења
- 10.783
- Поени од реакции
- 15.400
Најретардирана документарна серија која некогаш се појавила на телевизија. Се самото гледање те прави поглупав.
Сигурно имаш некоја лектира за читање....оди читај.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најретардирана документарна серија која некогаш се појавила на телевизија. Се самото гледање те прави поглупав.
Ете и потврда, дами и господа.Сигурно имаш некоја лектира за читање....оди читај.
Ете и потврда, дами и господа.
Тоа е јачината на горенаведената серија. Опасно е и името да и се спомне, да не завршам ко господинот над мене.
Избегнувајте во секоја прилика.

Мислиш дека ќе поминеш така лесно со тоа што ќе кажуваш кој е глуп а кој паметен?
Не си играј, да не бидеш е*ен.![]()
Апаратот ми беше расипан и покрај тоа што е херметички зартворен кај леќата имаше некоја прашина и имам еден куп слики со вакви дамкии сега пред да почните монтажа,птица,мува .... се е исклучено сиката е сликана денес и мене ме здрви кога ја префрлив од тел на компјутер![]()
стариот пат Ресен за Битола 28.07.2013
Вреувам.Зошто?И него да не го направивте дека има вонземско потеклоАко ми кажеш па дека веруваш во Исус, побарај сам да те банираат од темава жити мене.
При прва прилика мењам ник со нешто реално и земскоНајбоље момент е што има ник од серија која е со научна фантастика.![]()
Не ја гледа повеќе ја прекинал по 5та сезона ради нереалност![]()
Ете и потврда, дами и господа.
Тоа е јачината на горенаведената серија. Опасно е и името да и се спомне, да не завршам ко господинот над мене.
Избегнувајте во секоја прилика.
--- надополнето: 2 август 2013 во 16:39 ---
Вреувам.Зошто?И него да не го направивте дека има вонземско потекло

Aууууууу не знаев дека господ бил вонземјанин.Мене глупаво ми делуваат тие што веруваат во ufo,претпоставувам се дојдени до капијата во Негорци.Па ако толку цврсто веруваш во него а истовремено негираш се поврзано со вонземјани мора да се бориш со боледување од ступидност, длабока ступидност![]()
Aууууууу не знаев дека господ бил вонземјанин.Мене глупаво ми делуваат тие што веруваат во ufo,претпоставувам се дојдени до капијата во Негорци.

go lajknav videotoЕве што снимив синоќа некаде околу 21:30 мин.
http://www.youtube.com/watch?v=Au96opfToIo&feature=youtu.be
Еве што снимив синоќа некаде околу 21:30 мин.
http://www.youtube.com/watch?v=Au96opfToIo&feature=youtu.be