Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А имам читано на еден сајт дека големите сили редовно остваруваат контакт со нив и дека целата нова технологија е всушност од нив,а ја даваат како замена за човечки животи кои ги искористуваат за свои потреби.
А имам читано на еден сајт дека големите сили редовно остваруваат контакт со нив и дека целата нова технологија е всушност од нив,а ја даваат како замена за човечки животи кои ги искористуваат за свои потреби.
Да сигурен сум дека делува но позитивно пошто има луѓе кои цел живот се занимаваат со оваа проблематика,а има и луѓе кои цел живот се задолжени да ја прикриваат вистината:tv:
Според мене не верувам дека постои НЛО или некакви вонземјани .....пред се заради тоа што не е возможно за живеење освен на земјата!
ако има некој кој поверувал во ова навистина ке се потрудел барем да го открие ова целосно и да му го претстави на светот...
Може пак да си го гледамГледајте го филмов на оваа тематика, шокантна исповед за инцидентот со НЛО во Росвел. Типичен пример за тоа како Америка го прикрива постоењето на НЛО, (deny everything) правен е спoред вистинска приказна и е барем 90% прецизен! одличен филм во режија на Jeremy Kagan.
Може пак да си го гледам
Добар е стварно , сега колку % е вистинска приказна ..... незнам , ама добро филмче е.
Биди сигурен дека е вистинска приказна.