Вонземјани, НЛО...

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.736 79,0%
  • Не

Гласови: 461 21,0%

• Вкупно гласачи
    2.197
ја мислам дека постојат........еднаш 4итав една книга за мистерии и имаше еден пример е вака...
у некое школо не се секаам каде слетало НЛО, и сеа не веруеле од полицијава или шо и да биле, и ги стаиле сите деца од сите оделениа у посебни соби и сите дури и првооделенците кажале се исто, па така да со воа и со многуууууууууу други примери се докажуе.:nesvest::nesvest:

Хм како прво никој не знае дали постои НЛО освен НАСА али НАСА не кажува и да знае ги крие информациите хм и како знаете дека НЛО доагаат тука за да не предупредат и слични работи можно е да не испитуваат какви сме за да можат полесно да не уништат ја испитуваат нашата технологија градбата на телото и.т.н никој не знае...

ја мислам дека постојат........еднаш 4итав една книга за мистерии и имаше еден пример е вака...
у некое школо не се секаам каде слетало НЛО, и сеа не веруеле од полицијава или шо и да биле, и ги стаиле сите деца од сите оделениа у посебни соби и сите дури и првооделенците кажале се исто, па така да со воа и со многуууууууууу други примери се докажуе.:nesvest::nesvest:

Друже малку по опширно каде , кога??Јас сум заинтересиран за вакви работи но за оваа прв пат слушам...

Ова го слушал на unexplain mysteries,
ВО западна африка се случило ова и го видел 63 деца.
и сите кажуваат дека спаднале вонземјани кои биле многу слаби а имале страшни оци.
И некако вонземјаните телепатски комуницирале со децата и им кажале дека овде доаѓаат да ја предупредат човечката раса дека нешто страшно ќе се случи.

Друже малку по опширно каде , кога??Јас сум заинтересиран за вакви работи но за оваа прв пат слушам...

e sry ама не се сеќавам како се викаше книгава...ама не беше само за НЛО беше за секакви мистерии.....ќе пробам да ја најдам пак и ќе ти кажам како се викаше. ОК?:helou::helou:

За случајот силно се заинтересирани луѓето од MUFON (Mutual UFO Network), кои околу куќата намерно поставуваат надзорни камери. Дали навистина ќе им успеат да го снимат вознемјанините, е главното прашање.
vonz-e-mjani-01.jpg
Виетнамскиот ветеран Мајкл Роувли и неговиот син Шејн во Флорида, изјавиле пред камерите на NBC дека околу нивната куќа се ’мотаат’ вонземјани.

Во тоа мало гратче се доселиле во април, и оттогаш доживеале, барем така тврдат блиски средби со третиот вид.

“Човек може да се навикне на се, па така и на сретнување со суштества со големи црвени очи. Навистина, необично е да се видар, се појавуваат кога сакаат, но верувам дека овде се мирни.“- рекол Мајкл, па на новинарите им понудил два докази дека не измислува,

Еден е отпечаток земен од местото каде наводно се сретнал со вонземјанинот, а вториот е снимка од него како брза во спалната соба,

Или доказите на Мајкл се доволно добри да можеме да му веруваме оценете самите.

Еј да бе, и кај мене, во задње време чудни ствари се дешаваат, почна да се запушува канализацијата, сигурно се вонземјани, и редовно некој во 4 саат сабајле пушта вода во веце, вонземјани ке да се.

Американциве се ке напраат само да ги има по телевизија.
Како не се појавуваат толку вонземјани на други места, зашто 90% од случаевите мора да се у Америка?

За случајот силно се заинтересирани луѓето од MUFON (Mutual UFO Network), кои околу куќата намерно поставуваат надзорни камери. Дали навистина ќе им успеат да го снимат вознемјанините, е главното прашање.
Прегледај го приврзокот 12335
Виетнамскиот ветеран Мајкл Роувли и неговиот син Шејн во Флорида, изјавиле пред камерите на NBC дека околу нивната куќа се ’мотаат’ вонземјани.

Во тоа мало гратче се доселиле во април, и оттогаш доживеале, барем така тврдат блиски средби со третиот вид.

“Човек може да се навикне на се, па така и на сретнување со суштества со големи црвени очи. Навистина, необично е да се видар, се појавуваат кога сакаат, но верувам дека овде се мирни.“- рекол Мајкл, па на новинарите им понудил два докази дека не измислува,

Еден е отпечаток земен од местото каде наводно се сретнал со вонземјанинот, а вториот е снимка од него како брза во спалната соба,

Или доказите на Мајкл се доволно добри да можеме да му веруваме оценете самите.

Бог да чува..И јас ќе викнам А1 и јас синоќа во дворот видов очи кој светат па потоа излезе дека било маче..Ама нема везе барем ќе ме има на телевизија..Нема да кажам дека било маче туку вонземјани..:tapp::tapp::tapp:

Бог да чува..И јас ќе викнам А1 и јас синоќа во дворот видов очи кој светат па потоа излезе дека било маче..Ама нема везе барем ќе ме има на телевизија..Нема да кажам дека било маче туку вонземјани..:tapp::tapp::tapp:

и јас имам видено вакви работи (посебно козата и којнот на комшијата) што да правам? каде да се обратам? please help !

Доволно за искуствата со домашните животни во мракот... ве сфативме. Продолжете по темата.

Мислам дека постојат но не можеме ние лугето да замислиме како изгледаат сигурно се понапредни од нас и живеат на некоја планета прилагодена за нивните потреби за живот...

зарем не мислите дека пренаивно е да мислиме дека во ваков универзи или збир на универзуми ние сме сами никој нема само ние сме добиле лото и сме се зачнале на планетава земја па мислам....................колкава треба да ти е интелегенцијата или превезот на очите за тоа да го речиш? секако дека постои и постојат,и повеќе од јасно е дека мн организации и влади знаат за нив мозе и имаат тела најдено и слично ама јавната паника е превисока цена да се плати подобро мит него вистина,таа е реалноста

Поверојатно е тие "вонземјани" да се земјани. Некои топ сикрет летала на големите сили одколку да се некој дојденци. Инаку логички е да не сме само ние во универзумот но искрено не верувам да сме стапиле во некој контакт. Треба да го најдам документарецот за тоа дали е можно некоја друга раса (вонземјани) да дојде на Земјата.

зарем не мислите дека пренаивно е да мислиме дека во ваков универзи или збир на универзуми ние сме сами никој нема само ние сме добиле лото и сме се зачнале на планетава земја па мислам....................колкава треба да ти е интелегенцијата или превезот на очите за тоа да го речиш? секако дека постои и постојат,и повеќе од јасно е дека мн организации и влади знаат за нив мозе и имаат тела најдено и слично ама јавната паника е превисока цена да се плати подобро мит него вистина,таа е реалноста

Никој не рекол дека вонземјани не постојат..И јас мислам дека има организации што ја користаат нивната технологија..Затоа пред 50 и кусур години немавме ништо а сега сме (бомбардирани) од технолошки достигнувања..Јас мислам дека за тоа се заслужни вонземјанците и нивната технологија..

Такви не верувам дека постојат. Не верувам дека суштества од било која планета би можеле да комуницараат со луѓето- на различни нивоа се.

Да ги видиш да, но да воспоставиш било каква комуникација со нив...?
ако сме далеку назад зад нив во технологијата и комуникацијата,веројатно штом се толку паметни ќе ги “одработат“ светските јазици за секунда,нели?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom