Вонземјани, НЛО...

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.736 79,0%
  • Не

Гласови: 461 21,0%

• Вкупно гласачи
    2.197
Малечко тело на вонземјанин со големи очи е пронајдено скриено во тајна просторија во близина на собата во која што било поставено телото на египетски фараон, во пирамида гробница!

Повеќе...

На мапата на Гугл неверојатно се гледа НЛО на небото но не се сеќавам баш во кој град беше :confused:. Со свои очи видов

Ете декласифицирани се шемите за градење на летчка чинија посебно суперсоничниот проект познат како 1794 па UFO фанови само побарајте на интернет ги имате сите податоци кои веќе не се тајна, имајте преедвид дека идејата била топ да летнеш во небото нагло во скопје и како се симнуваш со опаѓањето на вис9ината си над...Атина Анкара и навистина практично е и ја објаснува можноста за патување на подолги дестинации само што за жал нема документација дали проектот Успеал да изврши неколку такви маневри али познато е дека немал доволно висина што најверојатно е причината за откажување покрај скапотијата.

Погледнете !

Ако ви кажам дека видов 3 вакви исти во Охрид на ноќно небо како пролетаа во триаголна формација нема да ми верувате.. Али видов со свои очи.

Доста интересно, не тврдам дека е вистина но јас го прифаќам како такво !!!

Што ќе кажете за ова
Дечкото почна секој ден да постира/снима чудни видеа , не би рекол дека е фејк, но ми е некако ту гуд ту би тру . Пази , секој ден он снима натприродни појави на небото... Една работа што му забележав е дека сите видеа му се инфраред, и слични ефекти , никогаш не прикажува нормална слика. Зошто?

Дечкото почна секој ден да постира/снима чудни видеа , не би рекол дека е фејк, но ми е некако ту гуд ту би тру . Пази , секој ден он снима натприродни појави на небото... Една работа што му забележав е дека сите видеа му се инфраред, и слични ефекти , никогаш не прикажува нормална слика. Зошто?

Да бе, и он вика неверојатно било секој ден што снима по нешто, му ги читам коментарите и не ми изглеа ко да трола, али ова е претерано. А толку се накурчи на тие што пишуваа дека се фејк видеава (дека се тоа птици, метеори и сл.) да ги брише одма таквите коментари, а сеа глеам и pending approval стаил..
Иначе мислам дека имаше одговорено дека ништо не се гледало со голо око, морало со инфраред да снима..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom