Вонземјани, НЛО...

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.734 79,1%
  • Не

Гласови: 458 20,9%

• Вкупно гласачи
    2.192

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Малечко тело на вонземјанин со големи очи е пронајдено скриено во тајна просторија во близина на собата во која што било поставено телото на египетски фараон, во пирамида гробница!

Повеќе...

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
На мапата на Гугл неверојатно се гледа НЛО на небото но не се сеќавам баш во кој град беше :confused:. Со свои очи видов

B

Black Guard

Гостин
Ете декласифицирани се шемите за градење на летчка чинија посебно суперсоничниот проект познат како 1794 па UFO фанови само побарајте на интернет ги имате сите податоци кои веќе не се тајна, имајте преедвид дека идејата била топ да летнеш во небото нагло во скопје и како се симнуваш со опаѓањето на вис9ината си над...Атина Анкара и навистина практично е и ја објаснува можноста за патување на подолги дестинации само што за жал нема документација дали проектот Успеал да изврши неколку такви маневри али познато е дека немал доволно висина што најверојатно е причината за откажување покрај скапотијата.

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.477
Поени од реакции
3.287
Погледнете !
Ако ви кажам дека видов 3 вакви исти во Охрид на ноќно небо како пролетаа во триаголна формација нема да ми верувате.. Али видов со свои очи.

Santiago

Cocalero
Член од
4 јуни 2012
Мислења
97
Поени од реакции
31
Доста интересно, не тврдам дека е вистина но јас го прифаќам како такво !!!

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
Што ќе кажете за ова
Дечкото почна секој ден да постира/снима чудни видеа , не би рекол дека е фејк, но ми е некако ту гуд ту би тру . Пази , секој ден он снима натприродни појави на небото... Една работа што му забележав е дека сите видеа му се инфраред, и слични ефекти , никогаш не прикажува нормална слика. Зошто?

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.477
Поени од реакции
3.287
Дечкото почна секој ден да постира/снима чудни видеа , не би рекол дека е фејк, но ми е некако ту гуд ту би тру . Пази , секој ден он снима натприродни појави на небото... Една работа што му забележав е дека сите видеа му се инфраред, и слични ефекти , никогаш не прикажува нормална слика. Зошто?
Да бе, и он вика неверојатно било секој ден што снима по нешто, му ги читам коментарите и не ми изглеа ко да трола, али ова е претерано. А толку се накурчи на тие што пишуваа дека се фејк видеава (дека се тоа птици, метеори и сл.) да ги брише одма таквите коментари, а сеа глеам и pending approval стаил..
Иначе мислам дека имаше одговорено дека ништо не се гледало со голо око, морало со инфраред да снима..

Kajgana Shop

На врв Bottom