Ако ви кажам дека видов 3 вакви исти во Охрид на ноќно небо како пролетаа во триаголна формација нема да ми верувате.. Али видов со свои очи.Погледнете !
Дечкото почна секој ден да постира/снима чудни видеа , не би рекол дека е фејк, но ми е некако ту гуд ту би тру . Пази , секој ден он снима натприродни појави на небото... Една работа што му забележав е дека сите видеа му се инфраред, и слични ефекти , никогаш не прикажува нормална слика. Зошто?Што ќе кажете за ова
Да бе, и он вика неверојатно било секој ден што снима по нешто, му ги читам коментарите и не ми изглеа ко да трола, али ова е претерано. А толку се накурчи на тие што пишуваа дека се фејк видеава (дека се тоа птици, метеори и сл.) да ги брише одма таквите коментари, а сеа глеам и pending approval стаил..Дечкото почна секој ден да постира/снима чудни видеа , не би рекол дека е фејк, но ми е некако ту гуд ту би тру . Пази , секој ден он снима натприродни појави на небото... Една работа што му забележав е дека сите видеа му се инфраред, и слични ефекти , никогаш не прикажува нормална слика. Зошто?