Ska Maniac
Бараба
Ќе можеме да го склопиме дома или комплициран е ?Имаше и текст на англиски ам бргу mi се изгуби објавата...ако успеам да го најдам текстуалните податоци за бродот ќе ги реплицирам на сликата...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе можеме да го склопиме дома или комплициран е ?Имаше и текст на англиски ам бргу mi се изгуби објавата...ако успеам да го најдам текстуалните податоци за бродот ќе ги реплицирам на сликата...
Да, згрешив...ова не е во врска со Анунаки, туку со бродот на Ное??Ќе можеме да го склопиме дома или комплициран е ?
Ави Лоеб од Харвард кој истото го збореше за Омуамуа дека можеби е вештачки сателит, направи студија и за оваа комета. Имало некои аномалии кои не се типични за комета или метеор ама ќе се знаело поточно за некој месец. Инаку ова медиумите многу го нахајпаа и го извадија од контекст демек Ави Лоеб тврди дека се вонземјани. Не тврди туку само изнесува различни претпоставки.@Trolejbus
daj nekoe info za 31/ATLAS, koi muabeti se vrtat.
Na 29ti Oktomvri ke dojde blisku do sonceto pa ke bide pojasno za sto tocno stanuva zbor, dali e kometa ili nesto treto.
Ако мислиш за леталата од Уфо феноменот, да. Напредна човечка технологија.Ави Лоеб од Харвард кој истото го збореше за Омуамуа дека можеби е вештачки сателит, направи студија и за оваа комета. Имало некои аномалии кои не се типични за комета или метеор ама ќе се знаело поточно за некој месец. Инаку ова медиумите многу го нахајпаа и го извадија од контекст демек Ави Лоеб тврди дека се вонземјани. Не тврди туку само изнесува различни претпоставки.
Едната му е дека намерно се поставува према сонцето кога е најпогодно ние да ја истражиме и набљудиваме, демек ова би го направила развиена цивилизација која сака да остане неоткриена а да не истражи нас и од таму само како претпоставка му е можна инвазија.
Исто и за Омуамуа имаше хипотези пошто кометата убрза без никакви научни докази како тоа би било возможно ос вен ако не е соларен сателит...
Како и да е, одамна ми стана јасно дека не станува збор за вонземјани кога збориме за УФО феноменот...
Tуку? Ангели и демони? Луѓе од иднината?Ави Лоеб од Харвард кој истото го збореше за Омуамуа дека можеби е вештачки сателит, направи студија и за оваа комета. Имало некои аномалии кои не се типични за комета или метеор ама ќе се знаело поточно за некој месец. Инаку ова медиумите многу го нахајпаа и го извадија од контекст демек Ави Лоеб тврди дека се вонземјани. Не тврди туку само изнесува различни претпоставки.
Едната му е дека намерно се поставува према сонцето кога е најпогодно ние да ја истражиме и набљудиваме, демек ова би го направила развиена цивилизација која сака да остане неоткриена а да не истражи нас и од таму само како претпоставка му е можна инвазија.
Исто и за Омуамуа имаше хипотези пошто кометата убрза без никакви научни докази како тоа би било возможно ос вен ако не е соларен сателит...
Како и да е, одамна ми стана јасно дека не станува збор за вонземјани кога збориме за УФО феноменот...