Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
изгледа сеуште сме заглавени во 1929-та.
@gjoko-mkd врнеше неколку часови, НЕ денови! Дождот воопшто немаше да биде проблем, ако инфраструктурата беше како што треба. А за климатски промени...харпови, бомби, плутониум, курци палци...добро е што е и ваква климата.
Тука татко ми добил плац и....а подрумите што се вкопани е поради тогашните закони/практики (средината на 60-тите). Ги молел татко ми општинарите да му дозволат да ги подигни подрумите малку повеќе, но не му дозволиле. Одговорот бил: во случај на војна подрумите ќе се користат како засолништа, а прозорите да се на висина како ``пушкарници``. Од таму да можиш да пукаш на непријателот@gjoko-mkd нема да се лутиш? Па добро бре, се гради ли куќа толку блиску до вода? Внимавај, во МК живееш. Плус, на рамно. Или нашиве "инжињери" само во тепсија знаат да градат?
ВМРО како никој до сега го исцеди народот по сите основи, нови давачки, задолжителни услуги кои никој не ги бара, драконски казни селективно применувани, обавезни плаќања и еден куп други цедења на и така сиромашниот народ. сето ова стана трејд-марк на Груевски.Убаво реков у друга тема на форумов - Нека издржи македонијава уште некој месец.Ке дојдат заев,шилегов,рада и компанија на власт и пак ке се вратат златните времиња.
Ни невремиња,ни громови,ни дождови,ни сообракајки,абе милина!
Едино пари само има да врнат,пари небројани!Се секавам убаво на 90тите,а и 2002-2006 периодот,искрено не бев сигурен дали живеам у Норвешка или во Македонија
И сега треба да наудрени да се правиме, да не бараме одговорност кај никого. Се во ред, се е совршено, освен кога нешто непредвидено ќе се случи и ништо не функционира, тогаш виша сила е во игра?Убаво реков у друга тема на форумов - Нека издржи македонијава уште некој месец.Ке дојдат заев,шилегов,рада и компанија на власт и пак ке се вратат златните времиња.
Ни невремиња,ни громови,ни дождови,ни сообракајки,абе милина!
Едино пари само има да врнат,пари небројани!Се секавам убаво на 90тите,а и 2002-2006 периодот,искрено не бев сигурен дали живеам у Норвешка или во Македонија
Тоа се тие спремни за Маќедоња, една уплатница не знаат да пополнат![]()
Тоа се тие спремни за Маќедоња, една уплатница не знаат да пополнат![]()