Братов со фул афтербурнер влезе у маневар. Олку ни русите не претеруваат
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа тие кога на копиљ ќе му даеш да вози некоја спортска кола.Братов со фул афтербурнер влезе у маневар. Олку ни русите не претеруваат
Концептот на Американците за следната генерација е, покрај главниот авион да летаат и неколку беспилотни авиони кои би служеле за директно вклучување во борба.
Иднината е вештачка интелигенција шо не е баш така добра вест за човештвото.Полека веќе излегуваат на виделина еден куп концепти на летала што набрзо (веќе следната година-две) ќе влезат во употреба.
Некои од нив се:
XQ-67
MQ-28
YFQ-44
YFO-42
CATS
ARMDC
LOWUS
Плус неколкуте Кинески што беа претставени на парадата.
Иднината е беспилотна.![]()
Не знам зошто не би била добра вест.Иднината е вештачка интелигенција шо не е баш така добра вест за човештвото.
Алатка на богатите во секој случај. Ќе видиш како таа алатка ќе биде злоупотребена на сите нивоа во животот , особено во војните.Интелегенцијата без морални вредности е многу опасна алатка .Не знам зошто не би била добра вест.
Сепак тоа ќе биде само алатка во корист на човештвото.
Мене логично ми звучи дека е добра работа роботи да гинат место луѓе во војните.