Кико Д.
ULTRAS - way of life
Штета шо не скокаш па да слушниме ваков одговорЌе беше јако некој Грујо одговор да дадеше
-Како го фативте крстот ?
-Па пливавме, пливавме..5-6 минути..и јас се изненадив да ви кажам баш ми е мило..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Штета шо не скокаш па да слушниме ваков одговорЌе беше јако некој Грујо одговор да дадеше
-Како го фативте крстот ?
-Па пливавме, пливавме..5-6 минути..и јас се изненадив да ви кажам баш ми е мило..
А зошто иде по секое домаќинство пари да бара? Мене ми е апсурд потегов.[DOUBLEPOST=1421725895][/DOUBLEPOST]Во помалите градови тој што ќе го фати крстот оди по сите куќи и станови со него, и собира 50-100 денари од куќа. Често вадат и преку 1000 евра од фаќањето.
А кај овие северниве мора вака, според нивна логика тие го измислија православието. Не смеат да скршнат.Ово је бре дисциплина бреее, нашем косову, душа богу-срце народу, браво момци
Не сум го згрешил, туку ти не си прочитала што ти цитирам, за лигавиот поп од Велгошти те прашав дали го знаеш?
А зошто иде по секое домаќинство пари да бара? Мене ми е апсурд потегов.[DOUBLEPOST=1421725895][/DOUBLEPOST]
Ово је бре дисциплина бреее, нашем косову, душа богу-срце народу, браво момци
Abe more, nie ne sme вelgostanci nie sme VELGOS4ANI zs zborvime so 4e i nikoj niso ne ni mojt. doj eno onde kaj mucon tamu go imam ostaeno magareno, dor4o se vikat, nemojs da go utnis, toreno e i nosam crveni adidas trenerki (orginal od avstralija mi gi pustia) ke me poznajs ak sakas da se resime. doj brzo zs nemam net doma, neame ni vo VELGOS4I struja, godinava bakracon rece deka ke ni stajt, ama 4e vidime.Велгоштанци све брачки се, ак не го фрљеше крстов надлежново лице спремни беја и да го намавет.
Небарајте овде нит култура нит цивилизација.
Па тоа, дека бил лигав тип и заслужил да биде прскан од орангутани.Не знам што те потткна на ова прашање.
Тука на клипов (Благоевград) личеше како другиве да дошле исклучиво сеир да фаќаат.
Какви специјалци ти се овие бугариве, то не е можно![]()