Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Која заебанција човече,бетмени,супермени,попот пцуе и плеска по задник комедија на кило,уште Лесли Нилсен фали од Naked GunNemontirano video, Vodici 2014 treska![]()
Нептун ти е грешка во делово.
Вакви неандерталци и простаци не заслужуваат ни Сименс А52,па камоли телевизор или лаптоп.Нептун ти е грешка во делово.
Тоа е албанска фирма и не верувам дека би ризикувале да делат телевизори за Водици.
Леле леле дај видео.Не знам дали некој го спомнал, ама мене ме искина од смеење дечконо од Битола шо мислеше дека го фатил крстот, а он само босилокот го фатил
И онака дечконо гордо и победнички го дига босиколот, мислиш светот го освоил и после него друг излага со крстот у рака![]()
http://www.tvm.mk/vesti/ohrid/12053-za-vodici-1000-mladi-luge-skokaat-krstНамалени се наградите годинава, затоа има помалце атракција
Инаку кога го даваа фрлањето на крстот во Охрид, таа коментаторката на Канал 5 истресе глупост... „Илјадници души чекаат да се фрлат по крстот“
А тоа дали беа и 50....![]()
Велгошти требаше да го фрлат у водата попот, не само да го прскаат. Многу лигав тип.
Овие од Пехчево мислев дека нема да го најдат.
А у Торонто го фати девојче. Се важи ли?[DOUBLEPOST=1421677415][/DOUBLEPOST]Ланските Водици беа врв! Не верувам дека ќе се повтори толкав сеир и оваа година.
Го знаеш?
Не сум го згрешил, туку ти не си прочитала што ти цитирам, за лигавиот поп од Велгошти те прашав дали го знаеш?Мислам дека си го згрешил цитатот, веројатно мислиш на попот. Не, не го знам.
Гo дaвaa нa сител сaбaјлевo кoгa прaвеa пренoс. А ќе гo пoбaрaм утре пa aкo гo нaјдaм ќе гo пуштaм у темaвaЛеле леле дај видео. [emoji14]os:
Изглеа Ренли ипак преживеал.Многу фотогеничен попот.И ланската и оваа година се кипри пред камери, како тој да го фатил крстот.
Прегледај го приврзокот 112279
слика
А вие шо мрчите земале лаптопи, телевизори, пари, одете вие фрлајте се по крстот, па земајте.
Еј и во торонто ова го правеле нашиве а ? ЈакоВелгошти требаше да го фрлат у водата попот, не само да го прскаат. Многу лигав тип.
Овие од Пехчево мислев дека нема да го најдат.
А у Торонто го фати девојче. Се важи ли?[DOUBLEPOST=1421677415][/DOUBLEPOST]Ланските Водици беа врв! Не верувам дека ќе се повтори толкав сеир и оваа година.