Водачот на Комити ја запроси девојката на натпревар

• Креатор на темата Креатор на темата Cakii
  • Време на започнување Време на започнување
Абе на форум лесно е да коментирате си го напраи своето дечкото :)) Богами ќе омекне сега и нема да се дере толку на натпреварите хаха

со среќа нека им е :icon_lol:
браво!!!!

Браво бе,паметен потег.А кој резил ке го имал доколку го одбила.Гррррррр,срека не дошло до тоа.Со срека нека им e :pipi:

После 7 години врска мислиш дека пред сите ќе му рече: извини злато, јас не сум спремна за мажење?! Таа сигурно си рекла, шуќур му текна... :pos:

После 7 години врска мислиш дека пред сите ќе му рече: извини злато, јас не сум спремна за мажење?! Таа сигурно си рекла, шуќур му текна... :pos:

Aбе од кај знаеш,се е можно денес :pos:и десет да се не е битно,може ке била зелена во главчето па немала да прифати..:icon_lol:

Aбе од кај знаеш,се е можно денес :pos:и десет да се не е битно,може ке била зелена во главчето па немала да прифати..:icon_lol:
Да да сигурно.Позади неа цела трибина комити :vozbud:мене да ме прашаат и јас ке прифатам па ке бегам после кај знам:pos:

Ајде ајдеее marry him ! :)
Јас ќе сум кумот хехехе

Многу понуди имам сега, не знам за кој да се одлучам :)
Кој ке понуди најмногу тој :pos:
Во секој случај, браво за храброста на дечкото, што без срам и предрасуди дека станал "папучар" го направи тоа пред сите!!! Тоа сите е многу битен факт!:smir:

Нека им е за многу години, свадба па дечиња. Секоја чест на храброста за момакот :)

го знам бацево, закон човек е, нека им е со среќа.

Нека им е со среќа, романтично сепак, не е битно дали е оригинално или не.

Ептен се разлигавија луѓево..

Браво браво, супер смислено.
Нека им е со среќа.

Честито Влатче и тука по 10 пат да му честитам. Храбро од негова страна, а мораше она да прифати иначе ќе и пеевме како ќе си оди и живи ќе ја јадеме. :icon_mrgr:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom