Водачот на Комити ја запроси девојката на натпревар

• Креатор на темата Креатор на темата Cakii
  • Време на започнување Време на започнување
Браво зе дечкото 2 работи што ги највеке сака споени во едно.......момент што ке го памети цел живот.БРАВО!!!!!!!!!!

Браво зе дечкото 2 работи што ги највеке сака споени во едно.......момент што ке го памети цел живот.БРАВО!!!!!!!!!!

Oд човек потпишан песимист очекував да пише : Се заебал за цел живот хахахахахаххаха :)

Браво бе,паметен потег.А кој резил ке го имал доколку го одбила.Гррррррр,срека не дошло до тоа.Со срека нека им e :pipi:

Секоја чест навистина.Со среќа нека им е:smir:

Шубафко бе паааа....
Се повеке и повеке се воодушевувам на запросувањава, какви се идеи имаат луѓево.
Се прашувам како ли само ке ме запросат мене*:pipi:

*ако ме запроси некој, што е знак прашалник

Први во се, многу јасно :)
Ми беше чест што на некој дел сите во позадина бевме дел од ова :)
Браво Слатко:aplauz:

Шубафко бе паааа....
Се повеке и повеке се воодушевувам на запросувањава, какви се идеи имаат луѓево.

Ако не ти запроси некого што има везе.Можеш да смислиш нешто екстра и да го изненадиш хахаха..само немој на спортска утакмица пред цела сала или стадио не верувам дека ке му се допадна идејата на некое машко да биде запросено од девојка пред цел стадион хахаххаха

Шубафко бе паааа....

Прв болд: На форум.
Втор болд: Ќе се омажиш ли за мене
:pos:

Секоја чест на дечкото.

Прв болд: На форум.
Втор болд: Ќе се омажиш ли за мене
:pos:

Секоја чест на дечкото.

Oooooоригинално!!!

Ајде, чекаме одговор сега. :)

Бтв, браво за дечкото.

Oд човек потпишан песимист очекував да пише : Се заебал за цел живот хахахахахаххаха :)
Он шо се заебал се заебал тоа е јасно.....јас за идеата праам маабет....а шо го чека ..............

Браво бе,паметен потег.А кој резил ке го имал доколку го одбила.Гррррррр,срека не дошло до тоа.Со срека нека им e :pipi:

Абе он знаел дека има шанси и да го одбие,па затоа во сала,нема каде да бега :zlo::pos::pos::pos:

Ништо посебно што не докажува ништо...излитено!

Со среќа нека им е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom