Во врска со Змејот и Принцезата од темата на Burn...Само на кајганџиски начин!:)

Статус
Затворена за нови мислења.
La Espanola
mu ide na zmejot... Go prasuva dali e vo horoskop Bliznaci.. Zmejov zaprepasten ja prasuva kako pogodila.. I tipkava saka da se kompenzira so zmejot deka ke mu izraboti natalna karta dokolku i go pusti princot pos pajazina vise fatila... Zmejot se soglasuva ali La Espanola mu ja napravila natalnata na shpanski i zmejov go mavaat bedovi i bara celosno objasnenie na nashki... La Espanola se fakja za rabota baska toa i muabeti za kineski horoskop i vlijanieto na mesecinata vo podznakot na Zmejko nash.. Tolku celosno se vzemaat vo muabetot i zaboravaat na princot koj nezabelezitelno im pobegnal a dvajcata ne ni primetile...

Dejan_k
Odi tipov kaj zmejot koj u dadeniot moment se odmara od defloriranjeto na princezata zazema borben stav i se pretstavuva: DEJAN_K
Zmejot ostro go poglednuva i go prasuva sto saka... Dejan_k molezlivo ja bara princezata za da ne ni se rasturi 5ka fantastika... Zmejot naluteno mu frknuva ogan v patiki sto go preplasuva Dejan_k i so tazna faca si zaminuva i da se moli za spas na princezata oti bez nea nemozel​

La Espanola
mu ide na zmejot... Go prasuva dali e vo horoskop Bliznaci.. Zmejov zaprepasten ja prasuva kako pogodila.. I tipkava saka da se kompenzira so zmejot deka ke mu izraboti natalna karta dokolku i go pusti princot pos pajazina vise fatila... Zmejot se soglasuva ali La Espanola mu ja napravila natalnata na shpanski i zmejov go mavaat bedovi i bara celosno objasnenie na nashki... La Espanola se fakja za rabota baska toa i muabeti za kineski horoskop i vlijanieto na mesecinata vo podznakot na Zmejko nash.. Tolku celosno se vzemaat vo muabetot i zaboravaat na princot koj nezabelezitelno im pobegnal a dvajcata ne ni primetile...​

:pos2::pos2::pos2:
Lele ama go pogodi ovaa... :kesa: Ama princot be da go zaboravam? :nesvest: Lelee :pos:

vodkamixxx :

чекорам чекорам, сам накај пештерата, напушен и сам, бавно ми е се, а тебе нема те, пафкам си сам, трипам си сам,
и Оп , пештера,
водка е срекен, чекор кон нов живот, го гледа змејот, си вика аиии ама е мал, па го гледа лелел овој има 2 глави, па убаво го загледува, вика уф ама јазик има,
Змејот : има некаков проблем ???
водка : абе знаеш, нешто кризи има по градов, па ме пратија тука да се испукам
Змејкот : да се испукаш ??? на каков начин
водка : еее бе змејко 21 век, гане ролање, стрејт спидче ова она, курвичиња (принцезата ) до ју андерстенД ми нигга -(змејот)
Змејкот : копук изјасни се што ти треба, и гитла од тука
Водка : вади од џебот, од тоа Аеродоромското семе, вади ролна и рола рола рола
змејот : хммммм делишс... Може да пробам
водка : во стил на џек, сакас да пафнеш 2-3 плуќи прво курвичето дај ми го да го, истресам еднаш.
змејот : за дрога се би дал- и животот мој.

додека змејот пафкал,
А водка, ковал ли ковал, ли ковал курвичето(принцезита) го молела да ја спаси, моли и пу*и моли и пу*и, средил работа водкааа

се врака ,
змејот : брачко, јака ствар е ова тревава.. оооууу летам летаам
водка : па дај и јас едно 2-3 дима , онака после секс да искулирам
паф паф паф

се напушиле и двајцата, летнаа високо во облаците, додека принцезата си го спаси газето, од пештерата и среќно шета во земјата на џанаците:pos2:

луѓеее не сте здрави жими се,се прснав од смеење:pos2::pos2::pos2:

Во оваа приказна главен херој ќе ни биде Tikvi4ka, и да... нормално нема да спасува принцеза туку принц.... хаха

Иде Tikvi4ka кај чичо Змеј, и му вика, најубав Змеју те молам дај ми го принцот неможам веќе без него... Знам реков дека ако ме чека мене ќе ме дочека, али ете неможев се сожалив на него...!

Змејот: Неможе, не ти го давам (налутен и намуртен)

Тikvi4ka:Ама те молам, те молам, те молааам најмногу на свет. Ќе напраам се да го земам...

Змејот: Неможе Неможе и Неможе :P

Тikvi4ka: Види сеа вака, сакам една зделка може!?

Змејот: Каква зденка бре!?

Тikvi4ka: Абе змеју еден не зденка, зделка-да се спогодиме-спогодба бре Змеју!!!

Змејот: Аман бре луѓе остајте ме на мира... Досадни сте со тие зденки, не го давам принцот ни под
разно!!! Кој и да ми дојде се нешто зденки ми бара и ме кара и ме тепа, сеа ќе те попалам јас тебе...(Змејот фрла оган пред Тikvi4ka, а она па ни срам ни страв ни перде....)

Тikvi4ka: Добро бе говедо едно, зарем на женско така се прави, а? Неписмен еден... Морон....

Змејот: умммм... (со наведната глава)

Тikvi4ka: ...(продолжува) Ти давам последна шанса за во најдобриот кафич Energy каде што денес сум била само 4 пати... и каде што веќе не ме рачунаат како гостинка туку како инвентар, каде што си ја остаив младоста и зрелите години, и каде наскоро и коските ќе си ги остаам!!! Што велиш сеа,а? (се приближува до Змејот со слатка фаца на која Змејот неможе да и оддолее)

Змејот: Ама, јас... Ама, јас... Ама, јас сум змеј и немам пари...

Тikvi4ka: Арно де Змеју, примаат таму секакви па дури и тебе, ќе ти го резервирам најубавото место, само за тебе... ќе ти резервирам 4 сепариња, за да можеш да се испружиш, што велиш, а?

Змејот: Е ај чим викаш така ти... на ти го принцот... еј еј еј еј... ама чекај кога да дојдам јас во Energy за да ме услужат, а?

Тikvi4ka: Кога сакаш Змеју...

И така Тikvi4ka и принцот си заминаа и си живееја среќноооо!!! пффффф хахахаха

еј убо ви рече Пикасо (серпико де) со сила ова работа не ја бива...

Во оваа приказна главен херој ќе ни биде Tikvi4ka, и да... нормално нема да спасува принцеза туку принц.... хаха

Иде Tikvi4ka кај чичо Змеј, и му вика, најубав Змеју те молам дај ми го принцот неможам веќе без него... Знам реков дека ако ме чека мене ќе ме дочека, али ете неможев се сожалив на него...!

Змејот: Неможе, не ти го давам (налутен и намуртен)

Тikvi4ka:Ама те молам, те молам, те молааам најмногу на свет. Ќе напраам се да го земам...

Змејот: Неможе Неможе и Неможе :P

Тikvi4ka: Види сеа вака, сакам една зделка може!?

Змејот: Каква зденка бре!?

Тikvi4ka: Абе змеју еден не зденка, зделка-да се спогодиме-спогодба бре Змеју!!!

Змејот: Аман бре луѓе остајте ме на мира... Досадни сте со тие зденки, не го давам принцот ни под
разно!!! Кој и да ми дојде се нешто зденки ми бара и ме кара и ме тепа, сеа ќе те попалам јас тебе...(Змејот фрла оган пред Тikvi4ka, а она па ни срам ни страв ни перде....)

Тikvi4ka: Добро бе говедо едно, зарем на женско така се прави, а? Неписмен еден... Морон....

Змејот: умммм... (со наведната глава)

Тikvi4ka: ...(продолжува) Ти давам последна шанса за во најдобриот кафич Energy каде што денес сум била само 4 пати... и каде што веќе не ме рачунаат како гостинка туку како инвентар, каде што си ја остаив младоста и зрелите години, и каде наскоро и коските ќе си ги остаам!!! Што велиш сеа,а? (се приближува до Змејот со слатка фаца на која Змејот неможе да и оддолее)

Змејот: Ама, јас... Ама, јас... Ама, јас сум змеј и немам пари...

Тikvi4ka: Арно де Змеју, примаат таму секакви па дури и тебе, ќе ти го резервирам најубавото место, само за тебе... ќе ти резервирам 4 сепариња, за да можеш да се испружиш, што велиш, а?

Змејот: Е ај чим викаш така ти... на ти го принцот... еј еј еј еј... ама чекај кога да дојдам јас во Energy за да ме услужат, а?

Тikvi4ka: Кога сакаш Змеју...

И така Тikvi4ka и принцот си заминаа и си живееја среќноооо!!! пффффф хахахаха
ne e fer...
ti trbaat avtorski prava za da mozes da me citiras

IVA_SKORPIJA
Оди Ива кон змејот, и му вика на змејот: Змејууу... секој убиен змеј го тетовирам на грб. Давај принцот да не те истетовирам и тебе.
Змејот мисли дека ќе ја фати на финта и и вели: Дај мур да видам.
Ива се врти со грб накај змејот, но Ива е итра, додека змејот залетан накај неа трча наврат нанос, таа вади голем меч и со прецизен форхенд рит’рн го распорува змејот надолж на половина.
Потоа оди во одајата на принцот да види за каква лепота се борела.
Здогледува згоден дечко, ама нит пирс има, нит тетоважа има, и си мисли....
Да го ебам па да го носам у Скин-Арт, Буги да го напраи да заличи на човек или да но носам у Скин-Арт па да го ебам?! хмммм
Море ќе го ебам в кочија попат идејќи накај Скин-Арт

Bada Bing!
Оди Бада да си го врати либето назад...налетува на змеј кој стои до огромната капија
Змејот:Дечко конзумна!
Бада:Шо конзумна?!!јас сум конзумна,воедно сум и закана за човечкот род,не се заебавај дај ми ја назад,ми треба пичка
Змејот онака уплашен од самата појава на Бада(змејот веројатно си помислил дека ќе му жбрцне нож под грклан)издава наредба змејот за ослободување...така бада ладен ко камен си заминува за рака фатен со либето
Fantom_oh
И така фантомот оди накај змејот...
Змејот изгледа промашил ливче во кладилница,така изреволтиран од калдилницата излегува фантом пред очите на змејот...го гледа и со самата појава го осудува на 10гидини робја,само за фаца,без да му даде збор и образложение...кутрион фантом не ја спаси фортуната

IVA_SKORPIJA
Оди Ива кон змејот, и му вика на змејот: Змејууу... секој убиен змеј го тетовирам на грб. Давај принцот да не те истетовирам и тебе.
Змејот мисли дека ќе ја фати на финта и и вели: Дај мур да видам.
Ива се врти со грб накај змејот, но Ива е итра, додека змејот залетан накај неа трча наврат нанос, таа вади голем меч и со прецизен форхенд рит’рн го распорува змејот надолж на половина.
Потоа оди во одајата на принцот да види за каква лепота се борела.
Здогледува згоден дечко, ама нит пирс има, нит тетоважа има, и си мисли....
Да го ебам па да го носам у Скин-Арт, Буги да го напраи да заличи на човек или да но носам у Скин-Арт па да го ебам?! хмммм
Море ќе го ебам в кочија попат идејќи накај Скин-Арт

2 ta opcija:pos2: da be ajde koj e za Skin Art aj so mene po pat:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::pos2:

btw : kaov dragon imam sea pola grb mi e.i sl ke staam...

hahahah decki zakon e temava se iznasmeav Bravo imenjacke za idejata drugive samo ubavo iznastavile;) :))

Поинтересно е кога со една, две реченици го доловите моментот. Приказниве досадни станаа, искрено.:)

Поинтересно е кога со една, две реченици го доловите моментот. Приказниве досадни станаа, искрено.:)
Се слагам, темава стана веќе не_толку_смешна, а на крајот на краиштата ги сфаќам луѓево, после моите „анализи“ се кажано понатаму би било излишно. :pipi: :pos:

Нека ја, нек си мирува, секое чудо за три дена. :icon_lol:

Стево МС:

Слушај змеју, и ја на времето порано бев као тебе таков, лузер. Еве ќе ти докажам. *му приложува една од серијата фотки каде е сликан со парфемот* Ама после, од коа станав веган, изгубив 15 кг за само 6 недели, види ако не веруваш. *му ја приложува фотката со фармерките за 10 конфекциски броја поголеми* И после брат, една од најубавите нескротливи мачиња од основно ме наоѓа на мсн и ми бара број. Она мене број ми бара, а до вчера ме викаше Стево-мево(т), дур бев дебел. Чекај бе маче, застани малце, сега е време за одмазда, сега јас се транформирав од nerd во Спајдермен, сега со вас ќе си играм курташак место вие со мене. У стилот на „Свежа крв“, ме капираш? *змејот го гледа бледо* Сеа сум cocky bastard бе, глеј и учи, learn from the best. *змејот превртува очи во сожалување* *го решета фино со една „партија“ фри стајл рапуење* *го фрла на лавовите да го изедат, пошо Змејчо е веган*.

*А да, Принцезата која е изоставена од приказнава, е здрава и жива крај своето огниште.*

:icon_roll

ххахахаааа... смешно. а знаеш што е посмешно? и сам знаеш дека кучето што лае не каса:pos2::baeh:
онтопик: Yugo: нашиот протагонист слушнал од извори блиски на владата дека змејот е тежок металец, металчиште дури и дека дури и му се лоши кога ќе слушне турбофолк;). затоа оди кај змејот и му ја пушта на змејот " Жена змај " од Индира:pos2:. Но не знае дека нашиот змеј не бил металец туку турбофолкер, а металец бил неговиот брат близнак за којшто никокаш не слушнал оти мајка му криела од него( на таа приказна е базирана шпанската серија " Другиот змеј во мене " )...како и да е, змејот ептен се депримира зашто песната го потсетувала на неговата прва љубов. За да го докрајчи после му ја пушта од Стоја " Умри ". Змејот се затетравува и умира од змејовски инфаркт. Yugo пресреќен оди кај принцезата и бидејќи е пресреќен што конечно ќе бидат заедно ја гушка толку силно што принцезата умира од внатрешна експлозија на органите ( wtf?!? ) и од преголем крвен притисок. Yugo тажен што ја губи љубовта на својот живот се пијанчи и вози долго по дождот. го фаќа полиција и го затвораат за двојно убиство едно со умисла второто на не сакање:pos2:,и за возење во алкохолизирана состојба ( а само што ја добил возачката ). треба да го помине животот во затвор но го пуштаат заради примерност.

Leleee VIkuske za ova imas castenje od mene hahahaha :pos::pos::pos: :pos::pos::pos::pos: lee se presmeav.. zakon

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom