Во врска со Змејот и Принцезата од темата на Burn...Само на кајганџиски начин!:)

Статус
Затворена за нови мислења.
Леле кај ти текна бе...Се згазив од смеење и зеленко ти дадов...МОРАВ :)

Одлична анализа бај д веј, смееме да ја продолжиме листава? :vozbud:
Нормално дека да, тоа и е поентата. :)

Пстајтискакоидабеше:)
Му влегува на змејот со песна од Шабан во конобарска облека и со цеца глас му вика „Шта чеш да пијеш„ овој и вика дај ми вода а Псајтискакоидабеше му носи шише:pos: овој узбуџен паѓа у кома, оваа со ора и чочеци влегува кај принцот го зима на раце и го носи у станот на неговата мртва баба:pos:....
АААААААаааааааааааааааААААААААААААААааааааааааа!!! :pos::pos::pos:

Мамата твоја! :pos:

Латитеа.
Го заведува змејот, ја заведува и принцезата. Остатокот е цензура.

Точкест
Го слика змејот со 10 мегапикселна камера у анфас. Змејот се гледа на слика и се самоубива задржувајќи го кивањето во себе.

Лјупцо
Го бомбардира змејот со прашања на темата змејовите одговараат. Змејот револтиран одлетува.

Свиден
Сфаќајки дека го заборавил копјето дома вади јажето сајз 38 2-3 пати го врти околу глава (како каубојците) и во Индијана Џонс Стил му ја кине главата.

Кајтек.
Го хакира змејот.

Гижо
Вади метал постери и го с'ска змејот дека тие змејовите од постерите го викале момчко. Змејот се нафурува и тргнува да ги бара.

Псај
Ги става толку посакуваните силикони и го залажува змејот да се прошетаат таа прекрасна ноќ низ нејзино маало-Чаир. Остатокот вечер на А1 вести (хроника). Се изненадува дека принцот не е таков каков што таа сакала. Ама не битно ќе се прилагоди и ќе го крсти тој дел од љубовниот живот како Фаза на принцови што не излегле како што си сакала.

Баш ме интересира, Псај или некој друг нека пише нешто за мене. :)

Во ваков стил нормално. :)

Сеа неам време, инаку јас ќе пишам за некои што се пропуштени тука. :)

pcjodamaster му влегува на змејот со закани дека ќе ја скрши гитарата од него или ќе му ја отсвири Fear of The Dark додека не го доведе до мала душа. Змејот како страшен турбофолкер, го фаќа паника зашто не може да ги издржи тие бесни акорди и ја ослободува принцезата. :wink:

:pos: :pos: :pos: умрев умрев од смеење не сте нормални поготово PSY кај ти текна алал да ти е :pos: :pos: :pos:

Bacillus gagous: Со самото тоа што ти змејко исфрлуваш оган од својата усна празнина се побива со 1x закон во кој е наведено дека ткивото не би го издржало температурното горење на клетките кои се наоѓаат во истото ткиво....затоа змејко не се бламирај со огинот и дај ми ја принцезата...
и нормално змејот занесен од убавините на физиката и хемијата му ја предава принцезата.

Raziel: Ти кретенска испрдетино,која неможе ни да ги свати своите неконвенционални постапки, сака да ја украде девојката на големиот Темплар...му кажува уште неколку извадоци од дела и му ја краде принцезата додека овој си ги објаснува претходно наведените поими.

Скулгрл: Змејко ај ќе те замолам врати се у пештерата(од навика врати се на темата)...и овој сиот избезумен од сугестивната моќ на Скул и го предава принцот без размислување и си заминува моментално у пештерата и си ја исклучува репутацијата од револт.

Sweeden: Сакам да кажам од гледна точка......абе јебете се сви ја па шо ви објашњавам тука коа јас сум наголем јебо од сви у царството....го шамари два три пати со 38цата змејот по фаца и овој се знгнасува и змејот заминува сургун оставајќи му ја принцезата на милост и немилосt на Sweeden...и така среќно си се работеа.

:smir:

NEBO666
(намерно напишано на латиница, за да се долови автентичноста)
Zmeju!!!...uste ednas ako gin pobies MOITE TEORII deka strazarite(админите) se potplateni i deka nemozam da ja spasam mojata DENISA...
ke go obzemam zamokot od site strani(правење ip од интернет кафеа) i da vidime koj ke popusti dali jas ili ti....NA TI GO NAAA
KE SE VRATAAAM

точкест - Јас како 100% македонец сеа стриктно на македонски да ти кажам нешто..Ако не ме разбираш ми е гајле. Пратен сум од њњњ.кајгана.ком/форум да ја земам принцезата. Како најголем мадафака ти наредуем да ми ја дадеш! *Змејов го гледа со блед ШПАНСКИ поглед и ги јаде и него и принцезата.* :(

:pos2:

Колку е точно 100% за сите тоа е неверојатно.
Продолжете го списокот.

:pos2:

Брн84
Со неговото РЕНО влегува во дворецот на принцезата и на змејот му ја пушта „Чудесен свет од Архангел„ змејот јаде бедови зашто предходно пиел литро со литро:pos: Брн ја зима невестата ја носи накај Ѓорче и и вика да плати патарина:pos:

Viktorgg: Abe zmejce stvarno ova nema smisla.. Vrati mi ja princezata.. Baba mi ja najde a jas dva meseci sum bez seks... Ali ako e nevina ne ja ebam odma ti ja vrakam.

Брн84
Со неговото РЕНО влегува во дворецот на принцезата и на змејот му ја пушта „Чудесен свет од Архангел„ змејот јаде бедови зашто предходно пиел литро со литро:pos: Брн ја зима невестата ја носи накај Ѓорче и и вика да плати патарина:pos:
Коа сум ти барал бе пари за патарина:uvo:. Остај тоа спреми 100 денари нареден пат за гориво нешто слаб сум:pos2::pos2:, моторов ми е DCI(Dojcin Cvetanovski International) така да троши многу малку овакво.:baeh:

Girlll ке отиде кај змејот .. ке смотаат една тројка .. змејот ке се направи лом и ке влезе у некој бед филм бидејки тревата била срање .. она ке отиде да го спаси принцот и он ке и рече "бегај ма ти си мала за мене" :pos:

А ја ке отидам кај змејот, ке пуштам да слушаме Моторхед, ке здрвиме по една кригла пиво и 10 кебабчиња, ке ја заборавам принцезата и ке си идам дома да спијам :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom