Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум доволно добар за тебе? Во ред. Веројатно можеш да најдеш подобар, ама тешко ќе најдеш некој шо повеќе ќе те сака...Само немој на крајо да завршеш со некоја келавица 15 години постар од тебе...не би ми било мерак, напротив ќе ме боле уште повеќе од сеа шо ме боле...ама немај гајле овоа копеле ќе издрже, ќе преболе...оти овоа е пичкин дим у споредба со се шо сум издржал у овај мој живот...

Во суштина мислам дека имам изградено погрешна перцепција за тебе заоснована на илузија која се руши во моментот кога ќе отвориш уста ... не си онаква каква што те замислувам ... за среќа ... велам за среќа затоа што ако беше таква како што те замислувам ќе ми беше повеќе криво. Cheers

deka sekoe utro dodeka drugi vednas pomisluvaat na kafe ili cigara,
jas pomisluvam na tebe i na tvojte socni usni.

Тиит тиииит, тиииит, тиииит. Нема уште измислено класификација за надзор од родител или старател која ќе ми овозможи да ти кажам колку си глупав, површен и студен, колку не ме исполнуваш, ме измачуваш со молк, со умреност и со безначајност. Единственото добро од тоа е што научив да си бидам самата најдобар пријател.

Теле едно те сакам фала ти шо одамна не си ми спомнала дека треба на работа да тргнам :)

..I like the way you make me smile.. ^^

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom