Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Фино е како си разменивме еден бенд пред тргање, а сега тргам од цигарава додека го слушам твојов и си размислувам колку пати случајно се сретнавме месецов, Скопје е ебано мал кога не треба и ебано голем кога треба, и те молам престани да ми пишуваш, само престани, се правам ебано силна а не сум, уопште не сум, ма само види ме звучам како 15-годишна, а полошо од тоа не може, така? Знам дека имаш некоја си таму, посвети и` се нејзе, знаеш да љубиш, откривајте нови светови и цветови, а јас ќе се обидам да се сконцентрирам на моите нешта и ќе се сретнеме можеби во Монтаук.

А ова секогаш ќе бидеме јас и ти со по една слушалка во 22ка

Фала ти многу шо ми го расипа денов, роденденов со коментари од типот на тоа дека сум била ``ладнокрвна``. Јас ладнокрвна? Па, добро од кај го ископа тоа жити се? Јас која вријам од емоции сум била ладнокрвна бе... Уште еднаш го речи тоа и дури тогаш ќе видиш колку ладнокрвно знам да те одјебам...глупчо..:mad:

До последната бивша: Те видов пред неколку дена со новиот дечко. Се надевам дека тој ќе те направи посреќна. Јас ете не успеав, толку ми беа можностите ♡

Не декa не грешaм, зoштo секoгaш тaкa зa глупoст дa се кaрaме, прoбaј рaзбери ме

Sent from my LG-D390n using Tapatalk

Ubavo e koga nekoj sakas...zasto ljubovta e najgolemiot poklon koj go davame .
ljubovta e skolo na nesebicnosta i vernosta♥

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom