Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

. Неможам да ги најдам одговорите на многуте прашања коишто требаше да ми ги одговориш. Иако помина долг период постојано ми се вртат во главата многу работи : си се сеќавам на многу поминати моменти, се сеќавам на многу кажани зборови кои сеуште ми зуат во главата како да сум ги слушнала пред неколку минути а се слушнати многу одамна. Постојано се прашувам Зошто ....? и никако да го добијам одговорот само го слушам прашањето кое одзева во мојата свест како ехо. Многу посакувам да го добијам одговорот на некои прашања, имам некоја мала искра надеж која ми покажува нешто затоа не сум сеуште откажана, само дали е во право искрата ќе покаже времето, ќе си се надевам на таа искра нели велат убаво е да се надеваш на нешто надежта последна умира а и од каде да знаеме што ќе ни се случи утре можеби повторно тоа нешто што не спои ќе направи пак нешто за нас но можеби овој пат ќе биде вистинско, не се знае ништо се се случува со причина па се надевам дека нештото кое претходно не спои ќе не спои повтовно но на поинаков начин но каде, како и кога ќе видиме. Можеби некогаш и некаде, никогаш ништо не се знае животот е тркало и се се случува со причина.