Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.youtube.com/watch?v=7pA5UhNaYw0
Igra..... .ustvari.. Seedno ej !! Seeendo sho mi budis spomeni i onaka te neam.... ustvari i sho koga bi te imal.... ke te sakam cela - od glava do peti ... nishto novo.... just dance... !!! dance with me to the end of LOVE !! if you ever know... just dance with me ....

Николина…

Драга сакана.
Еве јас како и секоја вечер седам, ги слушам нашите песни и мислам на тебе, а воедно и се чудам како за толку кратко време успеав да те засакам толку многу.

Постојат толку многу нешта што сакам да ти ги кажам но едноставно немам храброст. Можеби оставив впечаток како личност што е емотивно некршлива но вистината е токму спротивната, можеш да ме скршиш како есенски лист. Но сепак не е се така црно, на толку лоши работи има и неколку добри работи.

Јас сум човек што знае вистински да сака и не барам ништо за возврат освен малку љубов и внимание. Покрај тоа, од мене можеш да очекуваш дека никогаш нема да те заборавам и иако е тешко за верување, треба да ми веруваш пошо ми значиш премногу.

Те сакам душо, колку и да е чудно, јас те сакам. Тоа кратко време што го поминавме заедно успеа да ме промени. Не сум повеќе оној што лесно избувнува и многу лесно се нервира. Сега сум смирена личност, гледам повеќе да игнорирам и избегнувам караници, а тоа е поради тебе пошо ти успеа да ме натераш да се променам, да те засакам и да пишувам раскази за тебе и тоа за многу кратко време..

Те сакам моја најмила Николина, многу те сакам!

Знам дека си лош дечко, тотално погрешен за мене, ако се заљубам веројатно ќе ме повредиш. Но моментално - Си ми перфектен. И се трудам да не се заљубам и да не се врзувам. Но да, реално СИ неоодолив. Не се лажам дека ќе скротам див момак, но.. не дека и не се надевам.. Дали ќе биде или не ќе видиме. До тогаш само љуби ме и чувај ме. Колку и да знам дека не си тој - Моментално си ми совршен.. Остани таков што подолго. Па не сум ни ја совршена, не сум ни ја посебно фина, можеби ќе функционира и вака. Само остани мој - Мојот лош и несовршено совршен дечко.. :свиркам: :pipi:

Sto majka bese sto te rodi , sto tatko te napravi UBAVINO BESKRAJNA, KAPKA SI ... Ne mozam da ti odoleam,se osekam koa sum pokraj tebe ko par od modni pisti...e toa sakam da kazam,divan sum na tvoja lepota , lepota duse ...

Поминав со тебе прекрасно попладне, вечер и утро... Гледајки те како спиеше покрај мене за момент се прашав дали сонувам или тоа навистина се случува?
Ми даде преубави моменти за паметење.
Исполнета ми е душата...насмевката се гледа од далечина, и да... мило ми е што многумина не видеа заедно.
И знаеш што ми рекоа? Створени еден за друг сме...
Незнам во иднина како ке биде, се надевам ке останеме заедно, а засега уживај мило мое. Уживај затоа што уживам и јас.

Љубов, многу ми се гали со тебе, многуу. Имам неодолива желба да те заведувам, провоцирам и се мазам љубам со тебе ..Ти си ми свеее. Те сакам лудо љубави. Ти си ми најубавото нешто што ми се десило било кога. Премногу ме воодушевуваш само со тоа што си таков каков што си ти....Биди паметен и задржи ме...Те сакамммммм

Абе не се занесувај напиши !!!! Пишииииии пишииии !!! Ќе ти вратам ако напишиш не се плаши ама пиши! 4 месеци инает кој прв да напишит, не пишам ја и 4 години ако чекаш затоа напиши ти прв. Знам дека гориш па што чекаш??? Све што требит е да напишиш, што било. Само хеј, три точки, една точка ма и празна порака, само напиши. Ќе заборам све што се деси годиниве. Дај не губи време за глупости.Немат ни да се расправаме што било до сега... Ништо немат да ти спомнам све ќе заборам. Почнимо поново испочетка... Само НАПИШИ!!! Заборај ја гордоста и егото и напиши.

Последно уредено:
Од саботата си ветен. :P
Сега можеш да се курчиш надвор дека ќе биде ти како што ќе кажеш.... ама дома ќе биде јас како што ќе сакам. :D
Не сум по срцепарателните порачиња, практичен човек сум, и иако има еден феноменален цитат од заборавен филм на цд во фиока со кој треба нашето да се одбележи:

“So it's not gonna be easy. It's going to be really hard; we're gonna have to work at this everyday, but I want to do that because I want you. I want all of you, forever, everyday. You and me... everyday.”

Четириесет и три! ЧЕТИРИ! ТРИ. ЧАРЛИ. ТАНГО.
Како ова одново се дешава бе..?! :X3:

I guess ова надокнадува за неможноста дури сме присутни во установата, утро, преку утро. :)
Ајде.. за некои 6, 4 часа.. :гик:

сакам да ти кажам
Еднаш кога ќе се заљубиш,ќе запознаеш чуден свет

Сакам да ти кажам дека,на секоја твоја глупост прогледував низ прсти,но ја памтев.Дека секогаш "спиев" со едното око,а со другото будно пратев се што правиш.Дека не бев,и не сум наивен,туку бев заљубен.Сакав да бидеш ти ТАА,која ќе биде моето девојче покрај мене,и со која ќе постигнам се...и беше.Но ми нанесуваше многу,многу болка,нервоза и стрес.Правеше толку многу лоши работи,толку многу вечери во кои што не спиев и ме поминуваше ладна пот,толку многу вечери каде што кршев прсти и стискав заби,само и само заради тебе...а потоа,ти,во твој стил,ќе се вратеше со насмевка на лицето,ќе ме гушнеше,и ќе пробаше да ме смириш..некогаш успеваше,некогаш избунував...а знаев многу да избувнам...тогаш,настапуваше она во кое што си НАЈДОБРА..почнуваше да плачеш.Е тоа,мила моја,не боли ништо како тоа...ниту еден удар не боли толку,колку твојата солза...и благодарејќи на неа,успеавме да поминеме година и 1 месец и 21 ден...но ете,дојде и тој ден.Мораше вака да биде..бидејќи премногу болка нанесуваш,а истовремено ме правиш среќен со самата појава..во ист момент правиш да сакам да те опцујам најслатко на свет,да те удрам најако што можам,и да те гушнам..незнам,веројатно ми е вака бидејќи прв пат ми се случува да се заљубам,но сега пробувам да се убедам дека не те сакам...бидејќи не треба.И двајцата го знаеме тоа...а сакав многу,многу да успееме.И ти засака,ама касно.Можеби вината е и во годините,можеби не беше доволно дорасната...можеби беше навикната на лабави момци кои што само лажат и ништо друго незнаат освен лажење...а бев искрен,верувај.Стварно сакав да успееме,бидејќи ми ставаше насмевка на лицево секогаш кога ќе те погледнев..но со секоја твоја глупост,со секоја твоја грешка се намалуваше таа насмевка.Пробував да те предупредам,дека чашата капка по капка,на крајот ќе се прелие..но не ти беше грижа.Но тоа е...ти посакувам среќа понатака,па можеби некогаш пак ќе се вратиме на она што бевме..она вистинското,доколку ТИ беше вистинска.Времето ќе покаже,и ќе излечи се,така викаат старите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom