Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Можеби треба да се опуштам и да не мислам многу.Време е да уживам во ова што го имаме мил мој.
Премногу стресови за краток период.Премногу случувања во последен период.
Но едноставно е...родени сме еден за друг.

чувството ко осеќам ка полека полека ми се покачува бројот на срцеви отчукувања у минута е нешто шо не може да се опише... кажи ми зашо и зашо ми правиш така да се осеќам?

Ау кој ден еј, прво возење па кејот на охрид... Онака знаеш тоа е мое специјално место, таму сум пораснал... Па вевчани, ти прв пат отиде, јас се кинам од смеење... Малку гушкање ова она... Сакам да ти кажам дека ми ја подари најубавата вечер досега... прегратките во креветот и твојата совршена силуета сабајлето, те гледав како се исправуваш, а тоа малку сонце што продираше низ ролетните ти ја осветлуваше црвената коса... Отсекогаш мислев дека си премногу за мене, а ти ме прашуваше што чекав толку време... Не знам што чекав, валда бев заслепен од нешто... Со тешко срце те вратив дома. Ама сега знам кој е патот :) me gonna luv you to infinity :D

Неам нафта во колана за возење :( али за разлика од тоа, завчера кога имав нафта, ја потрошив цела во возикање низ Охрид за на крај да завршам Куба Либре на плажана џарејќи се во густиот смог мислејќи на тебе и на таа која се наоѓа пред мене, на дофат на рака ми е но сепак бара размислување дали да и се пружи шанса или не? И на крај, на одење кон дома(до Лакочереј од џенемите, забавно е..)си свртив почесен круг од Силекс шо резултира во трошењето на штотуку ставеното гориво...

ти посветувам песната... опишува точно как се осеќам у моменто...

Lo so non ti appartengo e tu non appartieni a me,
ed ogni storia fa più male come in un flashback,
ti lascio sta canzone e dopo non mi senti più,
ma se l'amore chiama spero che sia ancora tu,
nella mia testa grido forte non andare via,
restiamo amici lo sappiamo questa è una bugia,
se tu vorrai me ne andrò e non mi senti più,
mille persone intorno in testa ci sei solo tu.

Ljubovce moe najgolemo,vo sebe nosis nekoja magija od koja zapira mojot zdiv,zapira se vo prostorno-vremenskiot kontinuum,se stanuva tolku suvisno i nevazno osven nas dvajca.Zapira i umira se,togas postoime samo ti i jas i nasata masicka,samo togas cuvstvuvam kako ogan mi go obzema teloto koe treperi,cuvstvuvam deka srceto sepak bilo zivo zasto saka da mi izleze od gradite,dlankite pocnuvaat da se tresat od naplivot na vozbuda koj go nosis ti koga ke mi dojdes na uste edna poseta....tvoite prekrasni ocinja koi me gledaat najubavo na cel svet,tvojata sekogas iskrena i od licemerie i zli nameri postedena nasmevka,tvoite najnezni racinja koi mi ja budat kozata dur me ceskaat nezno koga si lezam,tvoite socni usninja od koi ne mozam da se odvojam i da ostavam malku i za utre.Prekrasna si celata,posebno si neodoliva koga me baknuvas i smeskajki se me gledas so ocinjata,te molam bidi pretpazliva zasto ke me poludis taka,prekrasen angelu.Sreken sum sto voopsto imam sansa da probam od tvojata tolku silna ljubov za koja ne ni pomisliv deka e mozno da postoi i od koja odamna se otkazav i razocaran prodolziv napred da cekoram.Sakam da ti vratam,da ti ja vozvratam,sakam se da bidam so tebe,sakam se da pravime zaedno,da bideme najgolemata ljubov ever.

Дури и уживав во твоето полчасовно "предавање" во врска шминките и уметноста на шминкањето и не се преправав дека ме интересира, зашто навистина сакав да знам. Бидејќи сакам се да правам со тебе, бидејќи си припаѓаме еден на друг, бидејќи си мојата сродна душа.

Kaко беше онаа, убава жена ја оговара само оној што и завидува и оној што не можел да ја има дрн-дрн. Да, ама и тој што навреме сфатил со какво створење има работа, кое не знае да цени ништо, а плус и оговара!!!!!!!!!!!!!!
И досеа викав my or no way. И обично беше no way, си викаш они губат, не ги воспитале од дома како што треба. Или ќе им се стават два тројца шо сакат да им го закачат и ќе им се дигнат акциите. Никако, мора да пресечам, барем да има зашо да ме оговараш!!!!!!!
Глуперда!!!!!!
--- надополнето: 18 јануари 2014 во 02:19 ---
Kaко беше онаа, убава жена ја оговара само оној што и завидува и оној што не можел да ја има дрн-дрн. Да, ама и тој што навреме сфатил со какво створење има работа, кое не знае да цени ништо, а плус и оговара!!!!!!!!!!!!!!
И досеа викав my or no way. И обично беше no way, си викаш они губат, не ги воспитале од дома како што треба. Или ќе им се стават два тројца шо сакат да им го закачат и ќе им се дигнат акциите. Никако, мора да пресечам, барем да има зашо да ме оговараш!!!!!!!
Глуперда!!!!!!

Сакам да ти кажам? Хмм.. прочитај... ќе знаеш што сакам да ти кажам.

Секогаш ќе те заштитувам. Јас сум твојот ангел чувар. Ме слушаш ли? ќе зборувам тивко, како твоето срцечукање. Те молам слушај ме внимателно имам малку да ти кажам. Мојот глас нека одѕвонува во твоите уши сакам да ти кажам: ТЕ САКАМ. Влезе во мојот свет стана моето се! позначајна од мојот живот. ако треба да го подарам мојот живот кога ќе бидеш во неволја тогаш со срце ќе ти го подарам мојот живот, бидејќи јас сум твојт ангел чувар, не заборавај! Деновите кои минуваат без тебе,без твојата топлина,усни,таа топла прегратка која значи сигурност...тие денови се црни и безначајни. Постои само еден датум во моето срце кое е заокружено со црвен маркер кој толку долго го чекам, тој ден, кој за мене значи вечност. Мојата душа е изгубена во лавиринтот, лутајќи низ него, барајќи го насекаде тој твој магичен поглед,тие очи многу топли кои значат вечност,таа топла прегратка која значи вечност...тие меки и нежни раце кои знаат најубаво да милуваат. Дали некоја рака ги има испишано нашите имиња на лист хартија, рака која се нарекува судбина? Знам ова срце љуби искрено...тоа е толку мало, но толку силно љуби во него толку има собрано љубов за тебе, срце кое се надева на утро, утро во кое ќе има моменти наречени вечност...каде сказалките на часовникот ќе запрат,времето ќе застане за нас, за две души кое лутајќи низ времето конечно ќе се спојат во едно,кои ќе испишат нова љубовна приказна.

Треба нешто повеќе?

Повели :pipi:

a-sleeping_together-666009.jpg

П.П.С јас сум црното маче :ROFLMAO:

П.П.П.С Биди среќна за работите ги имаш, бидејќи некои луѓе цел свој живот копнеат по работите кои ги имаш ти!

Извини.....немам кола за да се "возиме" заедно.

Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2

Нема ништо поубаво од утрата кога се будиме заедно. А претходно, пошто си најгрижливиот дечко, ми правиш вечера и со бакнежи ме заспиваш. Тотално си различен од се што познавам.
Прекрасен си кога се смешкаш, затоа што ја имаш најубавата насмевка. Кога ме галиш по косичката, затоа што ги имаш најнежните раце. Кога ме гушкаш, силно. И кога ме бакнуваш најубаво и губам осет со реалноста.
Те сакам миличок, многу. Фала ти за тоа што направи работи за мене што никогаш никој не ги направил, и нема ни да ги направи.
Конечно ги поминавме сите препреки, и ништо не може да го уништи ова совршенство што го имаме. Те сакам. :love:

Blue jeans, white shirt
Walked into the room you know you made my eyes burn
It was like, James Dean, for sure
You're so fresh to death and sick as ca-cancer
You were sorta punk rock, I grew up on hip hop
But you fit me better than my favourite sweater, and I know
That love is mean, and love hurts
But I still remember that day we met in December, oh baby!

.....

You went out every night
And baby that's alright
I told you that no matter what you did I'd be by your side
Cause Imma ride or die
Whether you fail or fly
Well shit at least you tried.
But when you walked out that door, a piece of me died
I told you I wanted more-but that's not what I had in mind
I just want it like before
We were dancing all night
Then they took you away-stole you out of my life