Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Ми требаш,
како воздухот кој го дишам..
Те барам насекаде,
во секој непознат лик на улиците на градот
ги барам очите твои..
Тие очи во кои можам да се изгубам и заборавам на време и место..
Те љубам...

Не знам кој сум , не знам кој сакам,а и незнам кај сум, ама би ти влегол без да размислам.

ЕХЕ хееееееееееееееееееееееееееееее ќе ти пишам нештооооооооооо ама не сегаааа/

Кент ду дет рајт нао. хиихихихихихиихиихихи смешпки :D

Сите приказни исти се тажни ко оваа,само ТИ си ми во мислите ...И САМО ПОМИСЛИ НА ТОА ШО СЕ МОЖЕВМЕ ... можеби е доцна А МОЖЕ НЕ, дали крајот вака мириса? Ние двајцата сме за ... во бестрага

Знаеш дека никогаш не очекуваш дека ќе бидеш спремен на ваков чекор од кој двајцата се плашиме за да бидеме повредени?
* Неможам да верувам колку добро ни пријаше тоа што бевме одалечени подолго време за да сфатиме дека си значиме многу еден на друг.
Тежок период беше, многу но сепак се испалати.

Знаеме и двајцата дека не можеме еден без друг.
Спремни сме и двајцата да го постигнеме тоа што го сакаме и тоа ме радува, иако знам дека нема да биде многу лесно, но со голема желба ќе успееме.
Мило ми е и што си веруваме, тоа ми е најбитно.

После долго време се навратив овде да пишам разгледувам и читам ... има доста кои веќе си го пронашле својот љубов партнер а јас останувам во сенката зад сите како наблидувач ... да наблидувам да следам и да се радувам на туѓа среќа ...

Дали да се држам до ветеното дека нема да пишувам за тебе или да го кажам она што остана недокажано.

Не знам што сторив од себе...Не знам до која точка дојдов.До лудило?Не,но блиску сум до тоа..Или мислам дека сум...
Игнорираше се што е мое,па дури и денешниот смс...да те прашам само како си...Сакам да знам како си...Не можам ниту тоа да го добијам од тебе?Една е*ана порака?Мала?
Но...на крајот сепак го избришав и твојот број...Зошто ке ми е,кога "неможеш" да ми вратиш?
Пак дојдовме до моето...Дека ме игнорираш иако ми велеше дека тоа не е така.
Знаеш што ме боли?Тоа што ниту едно ветување не исполни,ме боли твојата промена,а уште повеке фактот дека морам да глумам дека ми е сеедно што правиш.
Не,не ми е сеедно...Ниту пак ке ми биде во блиска иднина...А сакам да ми биде,верувај...
Себичен си,само на себе мислиш а што е најтрагично на крајот секогаш гледаш ти да испаднеш жртвата...
Очајна сум,до Алјаска и назад...
Собирам се,одам напред,и ја ставам маската на лицето...Се вртам и ветувам...
Не,не ветувам ништо...туку ке дејствувам...

Само јас знам како се осеќав, ко п***а пред прв однос, кога после 5 години те видов и кога ме бакна во образ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom