Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да кажам, да нагласам дека си некој чуден тип и дека токму тоа ме привлекува кај тебе. Ме влече силно кон тебе, ко некоја виша сила да е во прашање..до тој степен што понекогаш скроз одлепувам по тебе. А те знам и те како добро те знам што мостра си, што сорта, па не сме од вчера заедно, нели? Знаеш веќе ги восприемав тие твои чудни, специфични манири на однесување, на говор, на љубење што веќе и јас сум си чудна себе си, неможам да се сфатам. Знаеш потребен ми се повеќе од што покажувам, од што мислиш, па знаеш и тоа го научив од тебе ;)

Сакам да ти кажам дека никогаш нема да се заљубам, но морам да го имаме разговорот очи во очи.. и да станиме само другари ќе бидам пресреќен.. но јас мислам дека,дека, дека се... ohh fuck it, girl I really need you..:smir:

ЈАС ТЕ САКАМ И ЈАС ТЕ САКАМ ЈАС ТЕ САКАМ !

Вечерва ме запрепасти,ме освои со твоите потези,песните што ти ги пеев ги прифати и ми возврати за мојот потрошен глас.А овие од страна нека си зборат што сакаат нели ? Битно е тоа нашето,едноставно неможам без тебе и не би направил ништо за да ти наштетам.ТЕ САКАМ !

Уживам во времето со тебе. Можам да се замислам секаде со тебе. Правиш да се чувствувам добро заради она што сум. Секогаш си поддршка, прегратка, рака, палец, топлина. Ја обожавам секоја твоја видлива маана, зашто од оние другите - не сум толку вешта да ги препознаам. Сакам што си искрен, човечен и адреналин за моето младо срце. Кој би помислил, дека и твоето игра на истите диско ритми. А тогаш, покрај езерото, се сеќавам кога зборувавме некакви глупави зборови, а ти секогаш навремено се извлекуваш од таквите ситуации пред да ескалира дозата глупоштија. Не знаеме како се гледаме еден со друг, ама знам дека во мене препозна нешто што и јас го препознав. Тоа значи дека ме чувствуваш. Како и јас тебе.

Почнав да пишувам на темава стигнав до пола и си реков ај да не замарам... Имам куп работи да ги кажам, ама знам дека е бесцелно. Па затоа само ќе кажам: I'm stucked!

Јас пак само дел од песната ќе употребам:
You know how the time flies,
Only yesterday was the time of our lives,
We were born and raised in a summer haze,
Bound by the surprise of our glory days,

Графички кажано:
ExponentiallyDecreasingFunction_1000.gif
y - интензитет
x - време

Сакам да ти кажам дека очи нејќам да ти видам, и само го чекам оној ден ко ќе си заминам и ко ќе те гледам од позади прозорецот како се лигавиш да не те оставам, е тоа сакам да ти кажам!

Сакам да ти кажам дека те сакам највеќе на светов и само ти си ми во мислите.

Многу ми е жал што утре нема да се видиме,но затоа постои интернетов,па ќе ги пратам твоите чекори со помош на него.Се надевам дека сабота ќе дојде побрзо кога повторно имаме закажано средба,петок е резервиран за други работи си знаеш ти.Те сакам најмногу и твој сум се додека умрам.

Кузнај шо филмој си тепаш.. никој не знај и искрено гајлеееее ми е..

Понекогаш драги мои, ќе најдете пичица која што сака да го "изигра играчот"; па погоди што бе курво не си првата што ме повредила и сигурно нема да бидеш последната... дали се осеќаш подобро сега? Благодарна ли си? Мило ми е. Мрш сега иди еби се

Kaко бе во врска 2ипол години а првпат слушаш за Back to the Future? :pop:

Инаку мило ми е што си ја остваруваме карневалската традиција. :theverynaughtyemoticonштоебаниранорадитоа:

Сакам те (?)

Погоди од 3 пати. 4тиот пат не откажав јас. :icon_lol:

(pun intended)

Zborovite se nemocni da ja iskazat celata moja ljubov,celata moja bolka i kopnez po tebe....No sepak samo zborovite ja razbiraat mojata dusa,samo tie i pravat drustvo vo dolgite bessoni noci..Znam ponekogas e tesko da se razbere necija ljubov,necii sonista ili mectaenja..Jas samo bezuslovno te ljubam,sonuvam za denot koj nikogas nema da dojde koga ce mozam tivko da ti sepnam:TE SAKAM.... Ako bev nebo,togas ti ce bese nasvetlata zvezda na nego,ako bev sonce ce go pratev sekoj tvoj cekor,a ako bev vetar ...togas postojano ce te miluvav....Znam deka nisto ne ti znacam,ama jas ne ni pokusuvam da ja smenam vistinata, te molam i ti ne se obiduvaj za da me ubedis vo sprotivnoto,...zatoa sto znaeme deka ce bide laga....I ne e ni vazno dali jas ti znacam nesto...Vazno e deka moeto srce e prepolno so ljubov,so kopnezi ..koi odamna bea zaboraveni...Bi sakala da sum na mestoto od tvojata sakana, za da nezno me pomiluvas po kosata .....a tvoite usni mi go podarat baknezot koj kazuva se...B i sakala da sum vo tvojata pregratka vo nekoe drugo vreme i na nekoe drugo mesto kade sto bez strav ce te ljubam...slobodno ce mozam da se smeam i da te pregrnuvam......I togas iljdapati bi te baknala i bi ti sepnala:TE LJUBAM NALMIL MOJ.......zasekogas izgubena vo vremeto....

Кога прв пат јас те погледнав,
во плаво бели бои потонав,
пред сите гордо јас се заколнав,
на тебе верен јас ќе останам

Те сакам !

Од самата помисла на датумов, ми се лоши... Кога ќе помислам низ која болка поминував, во која положба те ставив тебе, колку те повредив и колку бенадежно се чувствував..
Кога ќе помислам како ми се рушеше све пред очи, кога ќе помислам дека требаше да се откажам од се шо имав со тебе...
Го мразам тој дел од животот, но знам дека токму тоа не натера да успееме да стигнеме толку далеку. Знам дека научивме да го цениме секој момент, дека научивме да се бориме еден за друг...
Не можам да кажам дека сум благодарна за лекцијата, би сакала работите да се поинакви.. Ко за почеток, да имам стан :)
Среќна сум што тоа помина, што имаме толку убави спомени заедно, неспоредливо повеќе се оние убавите за разлика од лошите.
Совршени моменти, спомени кои ме исполнуваат со среќа.
Не дека судбината не не ставила на многу тестови и искушенија, не дека не сме поминале низ сито и решето, ама биди силен, покрај мене, а јас ти го ветувам рајот во мое пакување...
Џабе ти кажувам дека те сакам, тие зборчиња се премалку за да опишат што се чувствувам за тебе... И знам дека ме сакаш, прв пат во животот всушност можам да почувствувам дека некој ме сака.
Ме вадиш од скрипт, а тоа почна да ми се допаѓа.
Извини за секоја непријатна емоција што некогаш си ја доживеал заради мене, ќе се потрудам да не се повторува тоа, а и ќе ти надокнадам секако. :)
И фала ти, што си онаков каков што си, што постоиш, што си покрај мене...
2 години заедно, сакам да бидат уште многу, вакви и уште поубави..
Нека доаѓа побргу летово, нетрпеливо ги чекам совршеностите што ни предстојат
:*

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom