Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ги обожавав тие моменти! правеа да се чуствувам од една страна вознемирено и нервозно но од друга страна толку убаво,затоа што знаев што следува после тоа ...Милиони прегратки и зборови кои ме издигаа во облаци кога ми кажуваше дека ме сакаш и дека сум ти навика и дека не можеш ни секунда без мене...Толку многу нешта имам да ти кажам..кога поминувам покрај тебе ми иде да те соберам во прегратките и тивко да ти кажам како се чуствувам..да ти признаам се што се случуваше за овие неколку недели..да ти ги поставам сите прашања кои ги имам во себе а немаат одговор. Сакам едноставно да се смени се...да бидеме заедно и среќни и пак да влеземе во нашиот прекрасен свет...таму каде што останатите луѓе и времето не постојат..таму сме само јас и ти седнати еден до друг.Јас заштитена од се останато во твојата прегратка.
Пробав да те заборавам,да продолжам со живот, да се убедувам дека веќе не те сакам нееее ич ич !:wink:..со некој друг во него али џабе е никој не е ко тебе и нема ни да биде моето "совршено" прасе ..И секоја вечер размислувам што треба да направам и се прашувам, да отидам ли кај него ? да му кажам ли како се чуствувам ? да го украдам ли од другите и никогаш да не го вратам? да го чувам само за себе? ...но има сомнеж во мене..што ако ? што ако не ме сакаш ти веќе ( иако сите тврдат дека не можеме еден без друг и дека тоа се приметува ) со сите оние скришни погледи и со тоа што пробуваш да ме правиш љубоморна -.- ... Се надевам дека едно утро ќе се разбудам и ќе знам што треба да правам :/ и ќе имам одговор на се ова! :back: и нешто за крај да ти кажам..прекрасен си, секој ден се заљубувам се повеќе во тебе.. и ти ја обожавам маицата Iron Maiden иии ако некогаш прозбориме пак да знаеш дека ќе ти ја украдам
Ии престани да ги тргаш шишките -.- ко тенџере си во главата кога ќе ги поделиш на две -.- Драааааган бре не експериментирај -.-
Ахх..злато тоа :back: :wub: 
Супер помин, зафркавање, гмечење, "пружање љубов на сите страни" што би рекле непоправливите романтичари (not me)
. Врв на се е моменталното паѓање во кома што траеше 15-20 мин, нели?
Сакаме пак :back:
Чудно како испадна се, некако многу спонтано. Кој само би рекол ...
Штета што поретко ќе се гледаме месецов, ама тоа е, знам дека така мора да биде.. ќе издржам
Вреди..
Среќна сум .