Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Прости ми малечка... не те сакам. Толку си ми мила... посакувам да те сакам барем дел колку што ме сакаш ти, но јас имам срце од камен и илјада кошмари и лузни во него. Ќе ти биде подобро без мене, со некој што те сака. Само немој да грешиш малечка, не се уништувај себеси поради мене, биди вистински среќна, немој да те видам пропадната.

Те засакав и сакам да се дружам со тебе цел живот. Те засакав зошто си различен, зошто имаш друга смисла за хумор, зошто не ги користиш глупите финти што другите ги користат. И ова е љубов, огромна љубов. Не ми е важно што зборат другите, не ми е важно како сме се запознале, ништо не ми е важно. Никогаш не помислив дека ќе ми бидеш најдобар другар, а сега ми е многу мило што тоа е така. Немој да се менуваш, те сакам таков каков што си. И сакам да бидеш среќен, најсреќен.
Што и да се случи секогаш ќе бидеш во моето срце, она срце што е премногу повредувано и што те повреди тебе. Извини за се.

Те сакам братче мое!!!!! :back::back: те гушкам.

Fading of the day
As night takes over
And I can almost feel
You here

Your memory remains
I breath it closer
I swear that I still feel
You near

The cool wind
Is taking over
Is taking over

So far away
You're gone so long
Oh, and now I'm waiting
Till that day
I'll take you home
Know that I am waiting
Know that I am waiting
Know that I am waiting

Haunted by your grace
You know I'm falling
So cool without you
Always in my mind
I hear you calling

Haunted by your grace
You know I'm falling
So cool without you
Always in my mind
I hear you calling
I hear you calling

So far away
You're gone so long
Oh, and now I'm waiting

So far away
You're gone so long
Oh, and now I'm waiting
Till that day
I'll take you home
Know that I am waiting
Know that I am waiting
Know that I am waiting

Тебе. :back: Колку и да е потребно. :back: Tears... Од радост и од тага. Од тоа што те запознав... Од тоа што не си сега овде... Ааааааааааааааааааааа... (со сета своја сила...) Ааааааааааа...

So far awaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyy
You're gone so loooong
Know that I'm waitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnngggg...

Мое најмило нешто... :back:

знам дека не ме сакаш тоа ми е одамна јасно, го знаев многу добро и немора повеќе да ми порачуваш по се и секого дека не ме сакаш, бидејќи и онака не бев дел од твојот живот во никоја смисла, во ништо не ти сметав незнам што и воопшто се трудиш да ми докажеш кога и самиот гледаш дека повеќе не те сакам и не ми е гајле за се што сакаш и поскауваш... едноставно не мие гајле,

ова е мегу ретките денови кога ми пагаш на памет за разлика од годините кога сум мислела на тебе, бидејќи сватив не си ти за мене и среќна сум што не сум дел од животот твој, по тебе верувај воопшто и не патам, нити ми требаш, се што ми треба е искрена љубов а таа веќе ја имам и заради неа сум среќна,

а ти се прашувам дали и некогаш си сакал очигледно не, дали и некогаш ќе научиш да сакаш се прашувам, не ти е оправудвање рантеото срце, ти си таков таков и ќе останеш но што ќе посееш тоа ќе пожнееш,

а јас сум СРЕЌНА што не сум со тебе и гледам дека правилно постапив и избрав, оовој пат не грешам и сигурна сум во тоа.
БЕЗ ТЕБЕ МИ Е СУПЕР!!!!!!!

Сакам да му кажам дека премногу ме нервира,дека не е во ред сето ова шо го прај.. да престани да се глупира и веќе еднаш да ги отвориме картите

Sakam da ti kazam deka mi e mnogu krivo...... i nikogash nema da mozam da ti objasnam kolku mnogu...zoshto zbor takov ne postoi...Koga samo bi mozela...

Trudim se,neuvjek uspeshno...I naprosto se tu desi..

На другарките: Многу ве сакам денес иако поим немате. Наташа зошто е возбудена ради јубилејот, Илинка зошто ја зезам околу Одисеј и Пенелопа, Сандра зошто не можам да ја најдам никаде.
На сестра ми: Те молам отвори си ја креативната чакра, знаеш дека така си прекрасна. Сега си само обично кенкало. И те сакам многу.

На Марио:
Што и да се случи, јас сум со тебе. Секогаш. И ќе ти правам дупче во креветот, ќе мјаукам. Зошто....Како што сам ми кажа. Постоиме еден за друг да се имаме и инспирираме.

Ќе биде се ок.

Некад се чувствувам дека идам натака зашто знам дека си ти таму...
И секогаш ми е интересно во твоја близина..
Не дека е љубов, ама крајно си ми интересен и интригантен..
Дефинитивно предизвик...
Ај ќе си почекам до вторник ако не па :)

Сакам да ти кажам дека те сакам. Те сакам со цело мое битие, со се што сум и не сум, со се што имам и немам, те сакам повеќе од се на светов. Повеќе од што го сакам летото, сонцето, водата, плажата. Повеќе од ѕвездите и месечината,од сите романтично поминати ноќи. Те сакам повеќе отколку што сакам да лижам сладолед. Дури и повеќе од сета љубов на светов собрана во едно...
И што ако те сакам толку кога ти мене не ме сакаш. Сакам да те заборавам и да помине се онака безболно и да се сеќавам на тебе како на нешто убаво, ама сепак сакам кога те сакам, убаво ми е оти некои ја немаат почувствувано магијата на љубовта, нешто што мене сега ми е дар од бога...

Уно, дуе,тре, кватро, чинкве....додека трепнеш поминале 5 месеци. А потопло беше времето тогаш, ама и сега е добро, сакам "хух" во воздухот...или хухови беа? :). Пет месеци со смеење, пет месеци со по некоја солза, радости, бакнежи и гушкања. Времето си тече, ние растеме и стануваме поискусни. Од ден на ден љубовта и разбирањето стануваат поголеми и помили. Мило ми е што повторно се смееме на недоразбирањата и глупостите од минатото. Секогаш е така, зашто обостраната љубов е поголема од секој непријател и од сите лоши погледи. Да ги оставиме на страна, тие нека се замараат со нас, а не обратно. Нема потреба од талисмани и превртување маици наопаку заради уроци. Доволно е само да се фатиме за рака и да си пружиме топла прегратка. И времето нека минува...те сакам :back:
п.с и размисли за понудата на сред плоштад, навечер во густа магла со по некој хух и ние двајца прегрнати.

Додека ти си играш со други двајца, несвесно ме влечеш и мене. Не сакам назад, не смеам назад.
Како е можно една личност да уништува три други?
Го чекам денот кога ти ќе бидеш онаа која ќе пати како што сега пати секој од нас поединечно...

I can't believe, I still need you... I can't believe, I still want you...

But, not for long.

Game over !Идеме од почеток или не ја играме пак истава игра...Па ни треба малку одмор нели?:pipi: Не го сфаќам ова ко страшно се додека стварно не сфатам што се случило па да ме заболи,акоооо ме заболи!Имаме простор за смирување и за се` што ќе посакаме и баш ми е мило што е се така опуштено и што знам и знаеш дека постои таа несекојдневна емоција и љубов меѓу нас,знаеш дека секогаш ќе ми бидеш посебен поради многу работи,се` знаеш.И баш зошто е така ни треба малку воздух и оддалечување на неодредено.Како беше она if you love somebody let them go ,if they return they were always yours,if they don't they never were...и не се плашам,нити се каам,нити тажам.:back:

п.с Туууу беее од кога не сум била сингл на фејсбук!:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom