Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Фати ме за дечко раскини ми за една недела , да имам љубовни болки и причина да се правам партал пијан во наредната година дали премногу барам ??? .... :):)

Ти си зеењето во празен простор. Нема сврха.
Ти си желбите за промена на 31ви декември 2015та за 2016та, а види како завршува годината.
Ти си авокадо излупено и оставено. Одма овенуваш и менуваш бои на отворено.
Ти си цела 2016та помножена со два. Невиден хаос.
Ти си скршено огледало на ден пред крајот на таа 2016та. Зарем мораше?
Ти си оставена уклучена пегла за коса. Мало, скоро безначајно, ама ќе ја изгори цела куќа.
Ти си главоболката после ужасно тешка вечер преполна со непотребни алкохоли.
Ти си твоето свртување со глава кога ме виде синоќа.
Ти си се она мое каење во пределот на љубовта за себеси.

Ти ќе си никогаш повеќе спомнат.
Ти ќе си ништо повеќе од лош спомен.
Ти ќе си заборавен, но по која цена?
Ти ќе си. И јас ќе сум. Ние не ќе сме.

Жал ми е. За себеси. И за тебе. Можеше многу, одбра да си разочарување.
И тоа е за луѓе, не велам не.

Збогум и никогаш да не ми се повториш. И ти и 2016та.

2016.

започна годината со крај кој не го очекував од лице кое многу ме изненади... и позитивно и негативно. како никоја до сега.
животот е чуден, кога знаеш сè всушност не знаеш ништо.
во врска со љубовта.... хмм, да љубов. па не знам што да ти кажам освен дека одамна те преболив.

сами си ги одбираме патиштата по кои одиме и изборот е наш, одлуките исто.
започнав ново нешто, овој пат се надевам добро ќе е. :)

Пошо го изгубив апетитот некни после тоа што ми го кажа, ги отследив сите профили со храна на инстаграм што ги пратев.:pos:

и незнам по кој пат заглавив во оваа лимбо ситуација, немам развиено механизам за живот после раскинување, едноставно не сум тип кој може лесно да продолжи и да не се замара, свака ти част за тебе. јас за година ќе се опраам се додека не заглавам на следната

Обично тие шо не се причината за раскинот на врската можеби од почетокот повеќе патат , али кога ќе преболат готово е.
Ние шо сме заебале работа и шо сме биле глупи ко кур во тој момент , ние ќе го јадеме до крајот.

<3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom