Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Ке дојдам. Утре. За да те видам. Нели до три пати е адетот. Да си го земам одговорот. Ако е да, гледаме само напред. Ако е не, умри.. солзите што ги проплача викендов да бидат увертира во тоа што ке следи. Па не постои таква грешка која не може да се прости. Можеш. Но новиот живот е поубав. И кога кажуваш дека ме сакаш не е вистина, го сакаш прекрасното време поминато заедно. Не мене.

Ќе дојдам утре. Онака неусетно ќе влезам додека спиеш, ке ме сети мачката, ке седнам на фотељата и ке те гледам како спиеш... Ке те акумулирам во себе и во секоја жива клетка која ја имам за да можам, кога конечно ке заминам од државава да те паметам до најситна пора... И како таков да те проколнувам.

Џабе грижи за ништо...Сега се е во ред...сега можеме да продолжиме понатаму со истото темпо како и досега.Останува уште да се видиме...и да ти го кажам во очи сето она што го мислам и чувствувам за тебе...Да ти кажам дека си ми потребен.Да ти кажам дека мојот живот нема смисла без тебе..Кога би знаела,каква иднина ке не чека мене и тебе,заедно...Кога би знаела дали ми е судено да остарам со тебе би спиела мирно,би го живеела животот помирно...би ја зграпчувала секоја шанса со задоволство бидејки ти ми ја даваш мотивацијата...

Ти благодарам за се досега.Знам дека не сум најдобрата и најсовршената...но знам дека си срекен кога си со мене...Ова,ми го потврди самиот ти...

Ми се случуваат прекрасни преубавиииии чуда ..и во тело и во душа ради тебе...:love: тотален зависник од тебе, кога те нема кризирам.....Ако сретнеш некогаш некоја девојка која ќе ти пружи приближно како јас .........
знам да не постои таква сем мене и нема......те сакам

Еве за 5 дена ...5 месеци од како сме заедно :*
Да ни се множат мило мое.Ти благодарам и за вчерашниот ден...Ти благодарам за сите моменти поминати со тебе..За твоето Те сакам.
Знам дека те нервирав до сега...но ете гледаш,полека се менувам поради тебе.Ке бидам подобра.

Not liking Emma Stone is a deal breaker. :D

Oнака, треба да се фолираш дека ти се свиѓаат исти ствари ко мене, мислам хелоу.

"... интересно чУвек", ко шо велиш ти. Скоро исти ставови, исти карактер... ипак има време, не се брзаме и двајцата. Да се одмори малце, па време за нови предизвици.

You know whats weird tho? How we happened. Jас, во некој пред-адолесцентска генерален-бунт фаза, ти, површна турбо-бугарка без предиспозиции, која би секој уз мало посветено внимание. Ха, не било чудно. Се шегувам сакајќи да ја акцентирам различноста, you know I love your loyal, tight little vajayjay that makes mu cum под двоцифрена бројка минутажа скоро секогаш. Секогаш ќе ми бидеш нешто познато, домашно.. како неделен ручек. Не, не паѓам повторно на тебе. Можеби не те љубам, но сепак те сакам. Не како девојка, како личност. Не би паднал дури и ако сакам, на еден сосема различен фронт сакам, на друг сакаат, и сето тоа соберено не би било доволно за половична функционална врска. Но дефинитивно не е поради нас. Apathy killed us. And we didn't care, I guess. Loved a women most than two man can in a lifetime. Тоа кажано, потрошеност било потребно, за да видиме дека сме испуштале цели светови надвор а? Кога сме си љубовно-неважни, ебено е полесно! Среќен сум што си среќна. Се надевам и обострано. Ти си ми Керен. Преголеми, само во погрешно време, место, ситуации, чувства, желби и амбиции. А јас сум Хенк оти сум кул. Остани ми важна, во контакт.. поготово физички, оти само тебе можам да ти се смеам за различната боја комбинација на долна облека. До кога и да трае.

vKkvSif.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom