Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
... депресивен сум, ама ќе помине. А тебе цел живот ти посакувам да си имаш работа со женскари (ку *рвари)...

Ќе сфатиш еден ден колку сум те сакал, само касно ќе биде тогаш.

Ај сеа крши глаа.

Викаат далеку од очи далеку од срце...ама не било така.
Четири пива, три песни и пак ми се моташ по мисли...ку*ко една.

Ko че ја прочитам темава- Сакам да ти кажам (до зборот дека), секогаш почнува да ми свири в ум глупата песна од Вљатко, Сакам да ти кажам оди си, некако со други зборови........ама буквално кога и да го прочитам насловов, секогаш. :( Лек нема за овој ефект и зато ми се крева сафриве.
Нема ништо поглупо, од глупа песна да ти свири без да сакаш в мозок.

2000то мислење нека ти биди посветено тебе проклетнице.
Несудена моја.

Oh well, you stormed so fast into my life I just wasn't so prepared :)
Али да, има време, види, колку и да бев уморен останував касно навечер за да зборам со тебе, затоа што сакав, не затоа што некој (или ти) ме тераше :) сепак сум во зафатен период ама одделувам најмногу време што можам затоа што сакам, затоа што си забавна и прекрасна. Затоа што долго време го барав убавото во мене, а го најдов надвор, во тебе. Не знаев дека воопшто некоја ќе ми пристапи така како ти, незнаев дека постоеле такви луѓе и сум среќен што те знам. Еј незнам, дали е занес, дали симпатии или љубов, сакам да сум со тебе, на било каков начин. Рече дека ќе ме разочараш? Епа повели дури не е прекасно, doing my best for now, а сепак, сепак е прекрасно :D А да, и нашите пораки... хах лудории ќе бидат од нас двајца, само незнам во која насока, ама знам дека ќе е забавно, интересно. Знам дека те сакам, на некој начин, на некој чуден и интересен начин. So I'm usually mister "self-destruct" but I'll try, for you :)
And come back, I miss you, both of us imperfect could be one perfect :P

now...

:love:

Проклета да е далечината.Проклети да се километрите кои ме делат од тебе,а уште повеке часовите...Илјада пати проклети да се.Ми недостигаш.Сакам да си до мене,сега и засекогаш.Сакам да ми дишаш во врат.Да ми ја бушавиш косата,да ми ги гризаш усните,да ме држиш цврсто и да не ме пушташ.Сакам да се будам и да заспивам во твојата прегратка секое утро...Онака како што велиш ти..Би сакала да остарам со тебе,би сакала многу работи да доживеам со тебе...Бидејки ти си мојот избор.
Денес ме прашаа:Ке ти биде тешко доколку прекинете?
Дали ме прашувате дали ке ми биде тешко?Дали може да се преформулира прашањето:Колку ке ми биде тешко?
Не,не сакам да мислам на тоа сега...Сакам да уживам во заедничките моменти...Во она што следува...Сакам да знам што се ке поминам со тебе...За убавите моменти...Неубавите,тие дури и не постојат додека сум покрај тебе...
Се уште те чувствувам тебе,твојот допир,твојот мирис...
И колку и да звучам патетично ке кажам:Те сакам!!!Оставете ме да го сакам...Зошто само вака се чувствувам исполнето...
Да,тој е причината..За мојата насмевка,за мојата желба да продолжам понатаму.
Тој е одговорот на сите мои молитви...Тој е тој,ВИСТИНСКИОТ!!!

Колку убав пост над мене. И јас се чуствував така, и јас го сакав истото, и јас размислував исто така.

Се до пред некое време.
Сега не сакам ни да ме допира, ни да ме бакнува, ни косата да ми ја бушави. Не сакам повеќе да доживувам никакви работи со него.
Сакам само да заврши сето ова, што побрзо.

Нешто романтики, нешто гушкање, нешто смеење на шеги кои само ние двајца си ги разбираме.... Убаво ми е :) Секој ден наново се вљубувам во него.

Не знам шо друго да пишам у 5,30 сабајле, освен дека ми е криво шо те знам, а истовремено донекаде драго шо ме разочара. Не ми се веруе дека толку ме потцени како човек, настрана друго. Не ми се веруе дека дури и ме убедуваш дека си у право, а замисли едно време мислев дека намерно го праиш тоа за да постигнеш контра ефект. Пробај на другарките раскажи им се и види шо ќе ти кажат. Уствари шо, сигурно ракоплескате некаде урлајќи ,,Жените можат се што и мажите, но на високи потпетици''. Али пак ја сум крив, како ќе се поставиш така ќе се понашаат со тебе. И 7-8 пати го кажувам ова у последните 3 години и пак налетувам на некоја што жалам што ја знам. Можеби решението е некој да им удри таков ќотек и само да ми рече ,,знаеш ти многу добро зошто е ова''. Maда познавајќи се, тешко дека и тоа би донело нешто различно.

Eве ќе одиме ја и ти по улица и ќе сретнеме рандом човек, ќе му кажеме се од почеток и пробај него убеди го дека си у право, пошто утврдивме дека мене ми фали нешто.:facepalm:
Спремна си на тоа или страв ти е да не почнеш пак да подголтнуваш додека зборуваш?
А идиотот според тебе и понашањето според мене, одби две девојки, за кои шо се вика доволно беше да мрдне со прст. Ми се нема 4 години јавено, пред апсолвентска стигна да ме замара. Преку еден ден кафе, за да цимерките кои и се и колешки да бидат на факс, а оваа да те моли буквално да одиш кај неа пошо и било досадно на предавање. После 2 дена да ти каже дека ќе биде сама за викенд, а ти баш тогаш да се понашаш како од Марс паднат и да измислуваш причини за да не искомплицираш. И ич не ми е криво за тоа. А пред да те знаев I'd do her у 11 од 10 случаи, шо би се рекло.

Научив мноооооооогу, ептен многу од тебе. Ништо нема да коментирам, само многу повнимателно во иднина и освен ако не добијам прописно извинување пожелно е да не ми се обраќаш на било каков начин. Не дека не го знајш ова де, aма ain't gonna happen!\

И по милионити пат, изглед вара!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom