Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Има маме да ти е*ам еден ден.
За секоја солза ќе ми платиш!
До срж има да те боли.

До тој ден, ќе трпам.
А после и земјата да ја бакнуваш, ќе ти бидам далечна и непозната како Марс.

Сексуљаво суштество. Сакам да те гушнам , згмечам и да се потсетам колку си посилен од мене. Ми го окупираш светов , дај откачи се. А уствари сакам да те клецнам. :rolleyes:

Се' се враќа, се' се плаќа мил мој.
И сега ќе ти враќам.. полека полека, ќе се претворам во тоа што си ти.. ладно и бесчувствително суштество во еден момент а во друг момент најмило и најдобро..
ете така.. ќе ми те мачам јас тебе, па да видиш како е тоа што го правиш ти да ти го прават и тебе. Заслужуваш ти и многу повеќе... ама верувај ќе зажалиш за сите тие шанси шо ти ги давав од ново и за сите тие патови што ме повреди и разочара, има за секоја солза моја да платиш и да те боли. Ќе зажалиш што ме сретна ти мене!

Ти посакувам се најубаво, во животот да те прати само среќа бидејќи ја заслужуваш повеќе од сите. Да си го најдеш вистинскиот што би ти го подарил цел свет и ќе направи да се чуствуваш прекрасно.

Ај сеа искрено,

камион да ти згази, а внатре да бидат сите дечковци со кој се изеба дур беше со мене, едно добри 30 тона би те згазиле.

Чотек немам јадено 10 години :icon_lol:, е сега шо има врска тоа пааааааааа ми треба еден добар чотек за да не те следам како кученце кај што пијаш кафе јас по тебе во точно тој термин на тоа место :icon_lol:.

А и да ти се бувнам како шо си тивка нема да правиш скандали, а не е како во други случаеви куро да ме боли, тебе да не ти е незгодно :icon_lol:.

Не дека не си знаеш ама да те потсетам:
И не се опуштај, не сум и нема да заборавам додека не ми дадеш причина и додека не си го добиеш. Ако излажеш некој, пак ќе ти ја пуштам. :love:

Бејб, знаеш дека песнава е за тебе така?

Baby, tonight's the night I let you know
Baby, tonight's the night we lose control
Baby, tonight you need that, tonight believe that
Tonight I'll be the best you ever had

Се уште сум под импресии од синоќа, се гледа дека сум ти фалела на одмор :icon_lol:
Навистина, навистина ме правиш среќна ко што од одамна не сум била, се јавуваат одново чувства во мене што не сум мислела дека повторно некогаш ќе ги почувствувам за некој..:pipi:
Не знам до каде ќе стигнеме заедно, ама знам што се посакувам да доживееме заедно..само те молам, те молам немој на крај да испаднеш нешто што најмалку очекувам и посакувам, те молам немој да ме разочараш..Ма да ми делуваш на фин дечко, ко од Финска и поштен ко од пошта :D се надевам дека таков ќе бидеш и понатаму, ама само времето ќе покаже :)
Се што сега можам да посакам е повеќе денови и ноќи со тебе како вчера, твоето внимание, љубов и разбирање како и досега..ништо повеќе не ми треба за да бидам среќна, само ти..

мислам дека се заљубив :pipi:

Знаеш што бубу, ме исполнува тоа што сме многу различни од другите парови.
Затоа кога ќе одиме на одмор ќе направиме јака слика.
Ти ќе лежиш на грб во вода. а јас божем ќе те држам во раце и те цункам.
Да ја разбиеме монотонијата :love:

У врска со љубовта сакам да кажам , кога бифшата моја ке роде мече тогаш ќе се заљубе во друг ... И немора да провокации тука на кајгана "ако ти е убаво" што значи ич не ти е нема да се фалиш тука , ке си го чуваш за себе фолирантке и оствари си ја твојата желба со тој од читална хахха поздраф и премногу посакуваш ама очајно посакуваш како и секогаш ... уште не си пораснала и си под дејство на други се гледа од марс ... бај

Во врска со љубовта сакам да ти кажам дека не постојат зборови со кои можам да ти ги опишам моите чувства за тебе, а постојат само моите постапки кои ги правам преку моите чувства но залудно некако моите постаки тешко да влијаат врз тебе

Во врска со љубовта, сакам да му кажам дека направи нешто со мене така што не можам да престанам на него да мислам. камо да можев да се вратам назад во времето и не го запознав.

Логиката пак надвладеа.

И повторно боли.

И повторно ќе помине.

Ова е само уште еден момент, на којшто веројатно нема повеќе да се сеќавам, како што ќе одмине времето. За денеска, барем, ме ничкоса.

Нормално дека не можеш да знаеш. А ако знаеш, ти честитам.

Среќен пат и со успех.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom