Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
да ти ја дадев таа последна шанса немаше да биде вака...ке можев мирно да спијам...

нема спиење вечерва , проклет да е зборот: ама: толку пати го слушав ми стана одвратен камо никогаш и да не постоеше

Е што да ти кажам...:) ? Тука си да ти кажам? Не. Ајде аман доаѓај веќе...ајде 4,5 уште па да те видам ќумур црна :love:

сакам да си до мене, да ти кажам лично тоа што сакам да ти кажам ... ама не си за жал ... ама ај утре ;)

Сакам само да ти кажам дека...многу ми недостигаш! Веќе 20тина дена те немам видено, се чудам како издржувам...
Едвај го чекам понеделник за да ти се фрлам во прегратки!

Ми недостига...твоето присуство, твоето друштво, твоето смеење, воздржувањето да не се насмееш, твојата внимателност, учтивост...Ми недостигаат твоите слатки зборови, твоите дискретни прашања, твоите шали...
Ми недостигаш ти.

Oh my friend,
once so precious,
now so far,
wish could tell
the story
ever so true
So you won`t be that hurt
So I won`t be that lonely.

Ги прифатив моите грешки. Сфати го тоа дека... по ѓаволите нема што да прифаќаш кога јас бев тој кој постапи погрешно. Само сфати го тоа дека, и покрај сите мои глупи испади, не сакав да те повредам.
Сега е друго. Finaly learnt my lesson. Но не те барам за назад. Само сакав да ти кажам дека криво ми е што погрешно постапив. ^The scientist* bla bla bla. Ама така е. Но не барам летечка DeLorean. Поуката сама по себе е доволна за понатаму.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Љубовта значи да земаш и даваш, да патиш и надеваш, да плачеш и радуваш, да страдаш и тагуваш! Љубовта не е чудо, но прави чуда. Љубовта е тиранин кој никого не поштедува! Може да се роди од љубопитство, а да трае од навика... Таа ти дава крила - таа ти ги поткршува, таа е благородна, но на крај реалноста се погрижува да минеме низ тешки патишта! Љубовта се храни со надежи. Подобро е да љубиш и изгубиш отколку никогаш да не љубиш! Љубовта е една долга можност за болка... А првата воздишка на љубовта е последна на разумот и мудроста!

Не знам веќе од кај да почнам да ти кажувам дека си екстремно глупа. И ти знаеш дека во скоро време ќе раскинеме ама се правиме двајцата мутави. Мислам дека кога ќе ти кажам се што ми лежи на душа тогаш ќе се ослободам од тебе и од твојата глупоќа,инат и тогаш ќе можам да бидам мирен без да мислам дали ќе усереш нешто или не. Искрено едвај го чекам денот кога ќе раскинеме ама тогаш ти ќе плачеш ти гарантирам тоа ;) да видиш како е кога некој те сака, а отфрла како парче крпа маму ти ибам твоја глупа! :mad:

I am not yours, not lost in you,
Not lost, although I long to be
Lost as a candle lit at noon,
Lost as a snowflake in the sea.

You love me, and I find you still
A spirit beautiful and bright,
Yet I am I, who long to be
Lost as a light is lost in light.

Oh plunge me deep in love -- put out
My senses, leave me deaf and blind,
Swept by the tempest of your love,
A taper in a rushing wind.

Е зашто да биде едноставно, кога може да биде комплицирано?
-Да му е**м матер зашто!!
И не напињај!!!!!

P.S. Ја користам оваа прилика,дур сум во оваа тема и пост да ја искажам мојата вистинска љубов према едни црвенокоси,две, суштества и едно црнокосо кои ме дефинираат и комплетираат целосно и кои страшно ги обожавам.

Единствен начин за да прифатам ваква вечност е смрт.
Никој не рече дека е лесно, ама никој не предупреди дека некогаш може да е волку ебано тешко.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom