Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
lololol someone's having a hard time being subtle. <3
What can you say, the camera loves you. :D:D

Не ми веруваш, а тоа најмногу ме боли!!!:cry::cry::cry:

Многу те сакам! Ти си една од ретките личности за кои никогаш не сум се посомневала дека ја сакам. Вистински. Ме радува времето што го поминуваме заедно, кога се смееме, кога доживуваме глупости, кога кукаш... И тапа си! Секогаш тука за мене, секогаш бе! Дури и светот да ми се руши, ти пак ќе дојдеш и ќе почнеш камче по камче да го спојуваш. Онака ептен едвај чекам да станеш директор на Народна банка и да почастиш една кола вака. треп
Те сакам!!!

Ти плави очи, ја зелени ... ти дупчиња кога се смееш, ја дупчиња кога се смеам ... ти плав, ја смеѓа ... замисли ги нашите деца :)

Haters gonna hate.
Trolls gonna troll.
Spammers gonna spam.
I'm gonna shut the fuck up and make you a sandwich.
k? <69

Аааа ме прејде со меилот, да, да :) За пола секунда си помислив- чеј бе, Мартина М.- адвокат?! Али после го видов текстот, и решив тука да го пишам ова, место да стиснам reply :back: ај чао.

Ednas posakav vo moite sonista da si samo ti,da bides ljubov koja ce go ispolni moeto srce...Mozebi go sonuvam mojot najubav son vo zivotot,son vo koj postoime smo ti i jas....na bregot na moreto od ljubovta.Pred mene e povtorno edna prikvecerina na letoto,koga daleku na zapad patuvase sonnceto vo pregratkite na zalezot...Skrisum te posmatrav,go gledav tvoeto telo koe seuste go zadrzalo izgledot na momce,ja gledav bojata na kozata i blesokot na sonceto sto te obvitkuvase...So cvsrst cekor odese kon vodata,gledav kako nozete ti tonea vo pregratkite na pesokta...a ti poleka se gubese vo dlabocinite na vodata....,za da potoa te gledam kako edna tocka daleku vo vodata....Crveniloto na zalezot ja imase obleano sirokata ezerska voda,kako vljubena devojka sto go baknuva svojot sakan,pesokta bleskase na taa posledna sonceva toplina....Tolku bese volsebno,prekrasno...posakuvav da bev sama na bregot...Poleka izleguvase od vodata ..cekorese niz pesokta ,a kapki voda s slevaa po tvoeto telo...Posakuvav da mozev da zastanam pred tebe,da gi podadam racete i nezno da te obvitkam so mojata pregratka,da ja pocustvuvav vlaznosta na tvoeto telo,da te baknuvav nezno i poleka so banezi da gi piev tie kapki voda.....A okolu nas da bese samo sumot na ezeroto,zalezot na sonceto i moite vreli baknezi....Bi sakala damozev so prstite da pominev niz tvojata vlazna kosa i tivko na uvo da ti sepnev: TE LJUBAM.....No toa bese samo zelba,pomina pokraj mene so nasmevka za necii drugi oci, so baknez za necii drugi usni...Jas bev samo zrno pesok,tolku daleku...a sepak premnogu blisku..I sega seuste ja custvuvam istata zed za tebe,kopnezot da ti pripadnam,....baknezot koj odamna sakav da go podaram na tvoite usni..I sega sum sama kako i togas,kako i nekogas...i sega seuste veruvam deka..."MOSTOT E BAKNEZ POMEJGU DVA BREGA, A BAKNEZOT MOST POMEJGU DVE SRCA VLJUBENI'....te sakam , ..zasekogas tvoja...

Ти благодарам за синокешната порака,многу ми недостигаше твоето присуство макар и да беше далеку.
Фала ти бато.Сега знам дека можам да ти се обратам.:back:

- Пљус (шлаканица). Да видиш дека не ми е ич гајле за тоа што го направи!
- Океј во право си.
-Како може да ја имам вината, кога секогаш „пушташ вода“?
- Тоа е, како да ти кажам, не е ништо. Ало, ало! (Брзи чекори, бегање)

Солзи солзи солзи.

П.С. Извини, не ме свачај погрешно, али слабо стојим с`с време.

Не се плашам, тоа знаеш. Нити имам очекувања, нити сум во некоја надеж. Едноставно те сакам, те посакувам, те мислам, ти сакам среќа. Помеѓу тебе и мене стои едно големо НЕ, кое значи дека јас и ти имаме свои животи, но и едно гоемо ДА, кое кружи низ мене и низ тебе.
Убаво е? НЕ! Прекрасно е. Да знаеш дека постои, дека е овде, дека се движи и дише. Дека трепериш дека гласот му е за никаде додека се правиш мутава, дека се чувствуваш како будалетинка мислејќи дека си во грешка и скокаш од среќа бидејќи ти се потврдува дека не си.
И што е важно? Ништо не е важно. Ништо не е толку силно и битно. Не разбираат, па што?
Да за тебе е. За тебе, се сомневаш? Другиот пост не ќе е , но овој е! Твоја- колку е убаво да припаѓаш. И што ако ти припаѓаат и сите други, кога ниту една не е иста како мене. Ниту една не знае да ти се радува како јас, искрено како дете, кое нема никаква зла мисла, туку само те сака многу. До сега го имав мирисот на водите, допирот на ветерот, морниците од уморот, порегратката на перницата, страста на ноќта која трае многу долго во моите денови, ја имав насмевката за секоја роса, за секое дете, за секоја добра душа, ја имав вербата во семоќниот, и се случи магија, сега ми е топло околу срцето. Потскокнува, очите ми се полни со сјај, погледот некаде залутан во правец на мислите, а мислите се смешкаат. Тука си. И јас сум тука. Цената на љубовта е вечност, среќа, и толку, само толку, јас само многу те сакам. Нели тоа побара од мене, само да те сакам. Ете тоа правам. Те сакам :)
Едноставно, купи ми некој цвет, малечок и миризив, и остави го некаде каде поминувам, само да знам дека и ти си бил тука. Ќе се радувам, како што ти се радуваш сега. :)

Mozebi ocekuvas deka ce te zaboravam, ili pak veruvas deka sum kako i site drugi koi pominale niz tvojot zivot...ili neznam ni voopsto sto mislis za mene,a sto e toa bitno...Mislite se tvoi,a ljubovta moja...za zal nemozis da napravis da ne te sakam..I vecerva dodeka ti pisuvam,se prasuvam dali seuste si lut na mene, ili mozebi odamna me zaboavi?????jas mil moj,nikogas ne se nadevav deka i ti ce se secavas na mene,..Znaes li sto mi rece ...''ce ti mafnam so raka i ce zaminam''...Zamina,no ljubovta mi ostana, mi ostanaa site baknezi sto ti gi ukradov..Ne mi e gajle deka nekoja druga ti gi baknuva usnite,deka ti go miluva teloto,sekap nesto tvoe ostana zasekogas vo mojata dusa...Pogledot na edni crni oci,dopirot na edni race...i baknezite..Jas sum sekogas so tebe,kako vetar ti gi dopiram usnite,kako temnina ti go galam teloto,kako svetlina ziveam so tebe...Ako patuvaj ljubov moja,mozebi nekogas ce se setis na mene i na ljubovta sto nikogas ne umira....TE SAKAM

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom