Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бебенце мое. Оваа далечина веќе толку ме измачува. Го гледаш снегот? Снегот кој толку го сакав минатата недела додека бев во твоите прегратки. А сега, кога сум далеку... Знаеш дека премногу ми недостигаш?

штом не ми веруваш, ќе ти докажам...доста беа само зборови нели...

Што стори со гордоста? Те донесе до дно? Побара прошка? :smir:
Со што ми го магепса срцето и ме принуди по секоја цена да те задржам?
Те чувствувам во секој дел, во секоја пора од телото, те чувствувам како некоја пријатна тежна во срцето.:back:

2 Pac-"Me And My Girlfriend"

Ха! Џабе ти е маче, не можеш да скриеш ништо од мене! Ваљда не мислеше дека ќе биде лесно! Да, I'll be the end of you, but as long as you're the end of me it's all good!
Ме испече малку со врелиот сончоглед, немаше потреба толку солен да го правиш. Можев да ти ја признаам и јас мојата вистина но, ќе те запечеше и тебе. Оооо шит! Слободно молчи си наредниот пат. Ќе поминеме само со мала лузна. Ама не сакам повеќе лузни од врел сончоглед се разбравме?! Само од сончоглед не. :) Сепак Блес'д би лузните се додека се од тебе! :smir:

(if heaven was a mile away)
Would I pack up my bags and leave this world behind?
Or save it all for you?
Would i, fill the tank up with gas and be out the front door in a flash
Before reconsidering, this hell with you
It ain't you it's the things you do
It's tearing my heart in two
I would of fell with you
To hell with you

Сакам само да кажам дека почињам да се затрескуем ептен....:kesa: поише од недела дена неможам да ја извадам ама ич ни секунда од глава....

Те сакам, те сакам најмногу.. Вчера беше преубаво.. најубава вечер у мојов живот.. :pipi: Се надевам пак ќе се повтори.. утре :pipi: И да знаеш дека стварно снешко ќе бидеш .. :):)
Те сакам хани, едвај чекам утре да те видим.. :back: најголемко

untitled1.JPG

Елена сакаше снешко
io0siv.jpg

Јебига шта чеш, не искача секад според првичната проекција
a3mjih.jpg
:pos:

Eден прекрасен месец :pipi: Уживам у секој момент со тебе сонце, најубаво ми е, у моментов сум најхепи човек. Толку убави работи се десија у кратко време.. и убеден сум дека има уште мнооооогу други убави работи кои допрва ќе ги доживееме заедно. Летс кип ит ап. Те сакам мило, најмногу. :back:

Со тебе под еден чадор да се стиснам
да сум среќна иако на пола киснам
милооо едвај те чекам да си дојдиш дома, ми недостигаш:back:

Ми недостигаш:icon_frow

I miss you
I miss your smile
And I still she'd a tear
Every once in a while
And even though it's different now
You're still here somehow
My heart won't let you go
And I need you to know
I miss you, sha la la la la

едвај чекам да дојди тој ден..:pipi:
фала за се ...

Не ми се веруваш...

ИДИОТЧЕ МОЕ...Да да засекогаш ќе бидеш идиотче мое саакал ти или не

И нема да ми поминеш...

Не сакам да урочам, али се надевам ќе испадне се' по планот... Стварно сакам, не ми е гајле колку кошта, битно ми е со тебе да бидам... Добар начин да видиме како ќе ни иде само на нас двајца :) Ќе биде интересно! Едвај чекааам! :) Па после продолжен викенд :kesa:
:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom