Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И сеа? Пак на старо, скајп два пати неделно и остатокот од вечноста потрошен во мислење... Знам дека нема друг избор (има ама ова е единствениот начин да останеме заедно), ама некогаш не сум сигурна дека имам сили за да успееме. Иако е точно дека единственото што ме држи да не полудам си ти. Ајде, да не се трипам... Ќе не биде... Повторно :)

Дај кажи што е финтата... цело време да трчам по тебе, а ти да бегаш и да се смееш... Ела вечерва, или ке биде или не, барем ке знам дали вреди да "трчам" толку брзо. Кажи дали целата работа ке остане само на флер преку факинг мобилните, или ке треба простор да ти оставам да размислаш (ако 2 недели не ти се доволни). И не измислувај некој глуп изговор, школото било проблем, не ти знам што друго било проблем. Што ... ме боле за тоа што ке се случува во школото??? Важно е надвор кога сме заедно како ке се однесуваме, во школото ако сакаш не мора ни да се гледаме ако тоа ти е толку голем проблем. :icon_frow

Сеуште ТЕ САКАМ иако веќе не сме заедно :back:

те сакам многу многу многу многу знам дека и ти мене ме сакаш и најсрекна сум.фала ти за се фала ти што ме истрпе до крај и што не ме остави и кога најмхогу заслужив.мило ми е што конечно сме срекни и двајцата:back::back::back:

As through my shattered sight
You're no longer here
And my heart cries
Sleeping through the light
Another way to change my mind
Never is the day
To leave this all behind
The only way to stay

In the water
I saw you drown
Down the water
I Saw you drown

39571200 секунди заедно :)
И секоја секунда помината со тебе ми била најубава.
Те сакам најмногу :back:

Ниедна друга неможе да ја замени насмевката што ти ми ја испраќаше.
Ниедна друга неможе да ме направи посебен кога сум покрај неа.
Ниедна друга неможе да биде ти, едноставно тој обид за заборав е неуспешен.

Со секој нареден момент станува се` подобро, станувам свесна дека си навлегол во срцево подлабоко отколку што мислев и колку и да сакав да премерувам, споредувам, промислувам, сега откривам дека тоа не било потребно, те сакам сега...секогаш.:smir:

Ти којшто умееш да ме направиш најсреќна,
те љубам со цело мое срце.

Немат појќе шо да ти кажам. Ти кажав све шо имав и дадов све шо можев... уствари не се... имам уште многу за тебе. Те сакам.

Колку само ми беше убо сношти дур праевме муабееет :pipi:
Ама мака ми е денес шо не те видов....и ми фалиш сеа,ептен
Се надевам све ке испаднит како шо требит,пишо ми требиш :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom