Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е битно се дури ти си во право...????
Јас викам не е фер така.

2 месеци; 8.5 недели; 60 дена; 1440 часа; 86400 минути; 5184000 секунди без тебе... Толку малку во бројки, а сепак цела вечност во моево срце! И да... Сеуште те сакам, подеднакво силно како и секогаш...

Зашто се лупаш у груди бе сонце? Гревота,лом ќе се напраиш,знаеш колку слабо си.Немој тако,треба да ми те мислам после.Колку имаше? 20 или 10,15? :pipi: Све му мислам то,мамата.Никако не иде. :toe:
Можда јутре друга прича треба да почне,не оставај ја твојата недовршена.Ползиш или одиш?Спиеш или буден си?Живееш ли вистински?

Сакам да те гушнааам.а за пуштање не те пуштам.Ѓабе ти е сега ,ми влезе под кожа и нема бегање.:back:

Зошто мислам дека не ме сакаш ама ни најмалку????
:raz::raz: Не сакам да биде точно и ова предчувство!

Те сакам и ми фалиш претерано.
Тоа што ми возвраќаш на зборовите „Те Сакам“ ми дава сила да издржам уште 2 години.... 2 Долги години....

Немој да ми бидеш срамежлива ама баш никад!

И да... сакам да те зеам за жена бре! Нема ништо да ти фали, и не се секирај не ме крадат така лесно :back:

... all this people ... and in the end of the day all I can see is you.
Fuck people, they are ... just, people.
Right?
:back:

To be with a circlet of fire and relentless emotion is not something you grow to tame.All you can do is hold the hand and behold the Day.

Severe unsevered fusion.Learn that,assholes.Love what you fell in love with,not what you idealise to create out of it.

БТЊ,Пртко,имаш фала од Сатори.
P'TAQ:back:

жаује ње моглам то зробич...попросту вјеџалам же ње јест можливе..може задужо попилам..настемпнум разу...добже.?
.лубје че..јестеш пјенкну...заброњони може але ше бенде старач о чебје...

*дап,не е на македонски:)

И саа тка ли ке биде.. ке изазиваш ли цело време??

Заеби, не паѓам на тва ниво. :nenene:

Те сакам :pipi: Едвај чекам да се повтори саботава, дури и во подобро издание.. :back:

Инаку сакам да ти кажам дека те сакам најмногу.. И ..Спремен сум да чекам .. Макар да било тоа 1 месец или 10 месеци , не вршам притисок !

Едит од модератор - Без офтопици!

Уф, 4 со 4.
Нека ни се множат.
Те љубам!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom