Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Со срце за Македонија....те сакам земјо мила :salut: :back:

дека...едноставно на моменти ме нервираш..ми ги корнеш живциве..би т еубила...у тој момент..ама јебено еден твој збор може да ме насмее да ме орасположи...ауу сакам да те виам...мораш да дојдеш еден ден..:back::back::back::back:

Немој да применам мои методи :wink:има да дојдеш и има оро да играш,подобро би ти било што поскоро,додека ме држи ова.

...ела ми несквик ела. Ај напрај се само.

If tomorrow never comes
Will she know how much I loved him
Did I try in every way to show him every day
That she's my only one
And if my time on earth were through
And she must face this world without me
Is the love I gave him in the past
Gonna be enough to last
If tomorrow never comes
:back:

Da znaes, da ti bide krivo so ne si so mene sega.
Ke umreme site za nekoj saat. Ima da ne nema...:)

Драги, ако не си кајганџија, сепак може да дојдеш на собиранката на оној свет задутре. :back:

многу се избедирав кога ми кажа дека си фатила дечко... а таман ја бев на потег :nerv:

Време е да продолжам и јас со својот живот, да запознавам нови ликови... Можеби ти ми беше најубавото искуство досега, но не си ни првата, ни последната на овој свет. Како и да е, имаш загарантирано место во моето срце, а иднината што ќе донесе... Можеби некое подобро утре за нас двајцата...

ако немам шанса утре да ти кажам и ако не сум на овој свет :) тогаш да си кажам сега дека те сакам најмногу :pipi:

Ебате животов ебате...ќе умрем а зборов „Те Сакам“ не го употребив... :))) :kesa:

слушам утре крај на свет,па да се исповедам...не дека верувам ама ај...
за сите машки од мојот живот...
фала ви што се убацивте во мојот свет,ме научивте на многу работи,знам како е да сакаш,да мразиш,да губиш,да се среќна,тажна...да повредуваш,да бидеш повредена...

сте ми значеле сите...фак...
сум грешела за секој од вас...фак...

можевме да го потрошиме времето за позабавни работи(читај:sekss:)
ама здравје на некоја друга планета...:back:

Ако навистина се ближи крајот, злато, сакам да знаеш дека го поминав најубавиот ден со тебе. Те сакав, те сакам и ќе те сакам. И се надевам дека се ова е некоја медиумска пропаганда и дека ќе имаме прилика да го основаме семејството со три деца кое го планираме веќе подолго време. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom