Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јеа баш после полноќ ти текна да се јавиш...go to hell утре испит имам.

Знак? И повеќе од тоа.
Гледаш? А? Слушна ли бе? Слушна ли?
Ај сеа гледај крекни ми.
Your God loves me.
:vozbud:

Ja u stvari ne te sakam vishe :smir: Sedi si u Prilep na sluzben put idam ja za London zabole me patka :helou:

Се заљубив на прв поглед. Сакам да те видам пак:back:

Хммм.. знам дека те сакам најмногу, и дека ќе те сакам. Ама... ипак чудно се осеќам

I can't take my eyes off of you
I can't take my eyes off you
I can't take my eyes off of you
I can't take my eyes...

Овде помешавме љубов со заљубеност и ќе го сватам тоа како заљубеност и секс. Сеа ќе кажам дека на никоја не сум кажал те сакам не дека јас сум екстра искулиран ладен полу гаден :nenene: туку дека имам љубов и осет па нема да и попречам на некоја или повеќето ете уше временски недефинирано да го чува чуството на атрактивност и да и прави тоа чуства одколку егоистички да кажувам нешто глупаво како „те сакам“.

Нејакам никоја да ми кажува дека ме сака ама пак лукаво ќе ја наведам тоа постојано да го покажува и докажува за поинтересен да и е и животот и врската.. значи ете пак еве знам дека љубов имам и не, не го тупам со егоистички ствари :pusk: тие сепак ќе ги сторат како доказ :back: за колку ми љубат :smir:

Знам.......знам дека сум глуп,ама до мене е,не е до тебе:uvo:

да знаеш дека не заборавив кој датум е..едноставно лето е(и можеби малку отупавев, знаеш мозок на пасење и сл.) и не ми ни текна да погледнам кој датум е:kesa:
извини што ти го уништив изненадувањето, извини што не погледнав кој датум е, извини што секогаш сакам да е по мое иако знам дека не треба да е така..ама за едно нешто нема да се извинам- за тоа што те сакам највеќе на целиот свет, повеќе од се:wub:
честито 4 месеци сонце мое:back:

Џабе јадат сите гомна.. Џабе сите сомневања у мене ....
Те сакам највеќе .. Верувај ми....

Да даде Господ грк да ти се залета отпозади.:back:

Да даде Господ грк да ти се залета отпозади.:back:

Поголема клетва би било ако е црнец тој што ќе му се залета.:pos:

Онтопик:

Нареден пат ти ќе готвиш смотан еден. :)
:back:

Нели ти реков а?
Ама и тебе ти реков!
:vozbud:

...Дека сеуште те сакам исто ко порано, аман веќе! :icon_roll

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom