Човечеее не ми се веруе, двајцата загубени скитници кои трагаа еден по друг, си се најдоа Улициве празни убави беа нели? :back: и кога ќе ти го слушнам тоа „Човечеее, не ми се веруе“ лелееее Сакам уште да слушааааммммммм!! :back:
Каква ти беше фацата кога ме виде лелелеТакво слатко збунето доагаш накај мене незнаеш што попрво да направиш дали да ме гушнеш или бацишПрекрасно беше..незамисливо..неописливо..толку многу волшебни моменти..радости романтики смеа..преубаво си поминав во твоите прегратки секој изминат ден..совршено.Ке има уште..знам дека ке има!
Те сакам:back:
Волшебно само еден збор ја опишува ноква ВОЛШЕБНО ги имало милион вакви ноќи со тебе али оваа беше некако посебна се надевам ке ги има уште мнооооогу долго и да ке заборавев ТЕ САКАМ по милијардити пат:back:
Во последно време, се наоѓам себеси без зборови за воопшто да се обидам да ти опишам што си ми и колку те љубам.
Но една работа е повеќе од 100% сигурна, I will give my life for you if I had to, I love you that much.
And I'm not just saying that.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.