Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
do not cry, darlin...for, tears can not solve a problem...yet, one smile can...

Човечеее не ми се веруе, двајцата загубени скитници кои трагаа еден по друг, си се најдоа :vozbud: Улициве празни убави беа нели? :back: и кога ќе ти го слушнам тоа „Човечеее, не ми се веруе“ лелееее :pipi: Сакам уште да слушааааммммммм!! :vozbud: :back:

Каква ти беше фацата кога ме виде лелеле:pos:Такво слатко збунето доагаш накај мене незнаеш што попрво да направиш дали да ме гушнеш или бациш:pipi:Прекрасно беше..незамисливо..неописливо..толку многу волшебни моменти..радости романтики смеа..преубаво си поминав во твоите прегратки секој изминат ден..совршено.Ке има уште..знам дека ке има!:pipi:
Те сакам:back:

Сега полесно ми е стопати, фала ти за све:) И ај идај побрзо зато шо пукнав:smir:

Sakam da ti kazam po nz ni sama koj pat e veke deka te sakam beskrajno mnogu i deka ne mozam da disam bez tebe bidejki tis i mi se.Te sakam mwa

Денес беше...многу,многу убаво.:back:
Сега кој ќе чека уште три дена(добро ај,два :)),па пак да си ми во прегратки.

Honey,интересно е колку повеќе сме заедно,толку повеќе сакам да бидам со тебе.
Еве уште едно.:back:

Волшебно само еден збор ја опишува ноква ВОЛШЕБНО ги имало милион вакви ноќи со тебе али оваа беше некако посебна се надевам ке ги има уште мнооооогу долго и да ке заборавев ТЕ САКАМ по милијардити пат:back:

ништо никогаш не е изгубено..ниту може да биде изгубено

и знај не беше готово...и сеуште не е готово

(само цитати од the notebook):pipi:

Lay with me beauty
Feel me close to you
Take my hand to you
Touch you softly. Your warm skin

Cover me with you
Over me under you
Pull me in to you
As one we lay entwined :back:

Мило, ајде идај побрзо, ти спремам нешто. :pipi:
Те сакам, прцле мое. :back:

Да знаеш дека би,ама не би,неможам ни сам да расчистам:toe:

Во последно време, се наоѓам себеси без зборови за воопшто да се обидам да ти опишам што си ми и колку те љубам.
Но една работа е повеќе од 100% сигурна, I will give my life for you if I had to, I love you that much.
And I'm not just saying that.

!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom