Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ne pak,ne pak...te molam ne pak ...nemozam vise svati me :( nemam dusa,sila,nervi....NEMOJ! :(

Ova zema potpolno inakov tek...ne trebase vaka da izleze...komu da mu veruvam?

Сите среќни приказни завршуваат. Некои се пресреќни и затоа завршуваат пребрзо.:back:

Што би рекле некои фини персони од форумов... Злато, многу ме нервираш!!!:tapp:

ми се полни срцето со радост кога те гледам насмеан и среќен...:back:

6 : 43 , факинг феноменално

Cry alone, I've gone away
No more nights, no more pain
I've gone alone, took all my strength
I've made the change,
I won't see you tonight

Sorrow, sank deep inside my blood
All the ones around me
I cared for and loved

It's building up inside of me
A place so dark, so cold, I had to set me free
Don't mourn for me,
You're not the one to place the blame
As bottles call my name I won't see you tonight

Sorrow sank deep inside my blood
All the ones around me
I cared for and most of all I loved
But I can't see myself that way
Please don't forget me or cry while I'm away

Cry alone, I've gone away
No more nights, no more pain
I've gone alone, took all my strength
But I've made the change,
I won't see you tonight

So far away, I'm gone.
Please don't follow me tonight
And while I'm gone everything will be alright

No more breath inside
Essence left my heart tonight
No more breath inside
Essence left my heart tonight

Се плашам.... Чувствувам дека се ќе биде во ред, знам, и мора да е така, и логички и би требало, ама во мене постои оној проклет страв кој ќе ме прати следните денови...Ах, колку мразам стресни денови.....не би требало, али што да правам кога сум таква...Ако не биде како што треба, дефинитивно е крај со мене, да знаеш! Колку е лошо во најубав момент, кога се е убаво, кога по толку време си се почувствувал среќен и си на врвот, наеднаш сето тоа да пукне како балон...Пуффф... ништо повеќе нема, само убавите спомени, и иднината моја без тебе! Не не не мислам повеќе на тоа, зошто се ќе биде во ред. Мислиш?:nesum:
Те сакам фафцо.....Твоја Мериџејн појзн :back:

Преку ташак од добронамерници. Знам што правам. Одјебете и не ми се мешајте у живот. Ако се заебам, мој избор- know what I mean?

Он: Не си цвеќка, и пушташ по некоја ѕврцка од време на време, ама нека ти биде. If it makes you feel better.

Не се нервирај, знаеш дека само зборам :) На крај пак ќе идам со тебе каде сакаш и колку сакаш, само предходно ќе треба еден компромис, нормално нема да дозволам да биде се по твое :) Изненадувања нескам...не барам многу

ти го посакувам најдоброто...иако веќе не сме заедно јас сум тука секогаш кога ке ти требам...ке останам твојата најдобра другарка

Ќе се лигавам,ќе изигравам дворски шут, ќе одам до крај на светот со тебе, ќе јадам боранија за тебе ( а и двајцата знаеме колку боранијата е бљак ), ќе се дерам на Камени Мост, ќе пеам на некое караоке шоу ( а се сеќаваш како ти пеев вчера )... зашто додека те љубам, воопшто не е ни битно што ќе речат другите.

Фала ти за се` мило, не знам што би правела без тебе...
368962fosxje1xzt.gif

Ej те мразам..
Криво ми е и не ми се верува, како можев да губам време на тебе.. О Господе, кај ми беше паметот ..
Уствари ако, ќе си знам за у иднина ...

На блок си на мсн, те избришав.. Те избришав и од животов, не сакам више да слушнам за тебе, кретену глуп ...

И уште еднаш... те мразам..
И да ..грда е ..:pipi:

незнам што ама нешто се случува....и со тебе а и со мене..
Поинакво е од пртходниот пат...тогаш те прашав ..амам згрешив.
Овојпат сакам пак да те прашам ама не се осмелувам , страв ми е да не биде како и претходниот:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom