Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да доам сеа одма? Сеа да тргнам ке стигнам сабајле?
И да загинам за тебе ехехех:back:

ми недостигаш толку најсилно...со цела душа чекам да дојде септември да сме си заедно во Ск..:back:...

На кој начин уште треба да ти објаснамм? Не сум била со него и нема ни да бидам! Додека ти се глупираш со љубоморни испади се појавуваат нови, подобри од тебе... Џабе... Јас се запнав по тебе... Затоа смири се:nesum:

И сеуште сум херој во ноќите долги пијани.
Ко скитник на пат се плашам да легнам негде да заспијам, и сеуште сам, во мугрите знам...без тебе постојам.:helou:

Kolku mi nedostigas ....nikogas ne bi mozela da opisam so zborovi - premalku se . Eeee, da si tuka da te gusnam cvrstooooo i da bidam spokojna, srecna, ispolneta. ... pa kolku saka neka vrne - poromanticno kje bide... te sakam ... N.....

Dali se vljubiv vo tebe uste koga prv pat te vidov...ne znam. Mozebi sum lud, mozebi ne. Znam deka pripagjas tamu kraj nego, a sepak... Sepak postoi nesto sto e posilno od mene. Nesto sto me tera da ziveam iako si tamu nekade, no da ziveam den za den. Pri sekoj moment pominat so tebe vo mislite, znam deka utre ne e posledniot den od mojot zivot. Sakam da umram... Sakam da zaboravam... Sakam da go ritisnam kopceto za resetiranje, da gi izbrisam spomenite koi me grickaat od den za den, popoleka, rasparcuvajki ja dusata na mali delcinja. Dali e ova ludilo? Te prasuvam tebe, ti koja me pravis srekjen, mi vlevas optimizam vo srceto, me obnovuvas? Nekoi go vikaat toa opsesija, drugi - ljubov... Jas znam edno... Prekrasno e toa cuvstvo. Cuvstvo na ispolnetost, na srekja. Cuvstvo koga nekogo sakam.

Zasekogas prijateli.

Вчера беше најубаво :back: Знаев дека неможеш без мене... :pipi:

da se nadevame deka ke se pokaes i ke molis
ako ne
........ja ke se kaaam so izgubiv tri godini na tebe

он:
Сакам и ти, ко Никола, да почнеш да ми пишуваш вакви песнички:pipi:
Доста со оние за чувства, птиците во пролет, лисјата во есен и други длабоки, лирични, розеви нешта...Дај нешто конкретније:icon_lol:

На моменти ми доаѓа да кажам да т'ибам љубовта да т'ибам коа си на 557 км од мене со фраер у 4 годишна врска со кој што најверојатно наскоро ќе се мажиш. Зашо бевме толку блиски у пичку материну, зашто ме сонуваше и ја тебе едно 1 000 000 пати, зашто го имавме најдобриот секс ever и секој пат беше 100 пати подобар од предходниот, зашто те сакам у курац??? И после ќе ми текне на сјајот во очите што го имаше ко ќе ни се сретнеа погледите, на мирисот на твојата коса и кожа, на допирот на твоите прсти меѓу моите кога се држевме за раце, на сите песни шо си ги пуштавме на ју-тјуб пошо нормално цела музика ја заборавивме дома, на сите испушени цигарчиња парламент у комбинација со коктелот ракија и mountain dew, на ебениот порч, на ебениот tap-room... Ваљда до воздухот у Америка е...
Деца, у Америка само за провод и пари, немој случајно ко мене да се заебете, не е баш пријатно!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom