Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зашто сеа мораше у курац пред битен датум да се настинеш али ко што ти реков до утре ке ти помине те знам како дишеш али како и да е до 15ти да си тип топ иначе ке треба да превземам некои порадикални мерки а нејкеш:pos2::smir::back:ТЕ САКАМ МАЧЕ

Конечно слободна...:je::je::je:

Не ми се верува дека веќе не те сакам...ај шо не те сакам ама ич не те сакам...
И ако до вчера не бев сигурна, сега сум апсолутно сигурна дека веќе немам никакви емоции кон тебе зашто да имав утринскава информација стварно ќе ме потресеше али не ме потресе и сега сум неизмерно среќно...
Леееј не си свесен колку те сакам затоа што веќе не те сакам....:vozbud::vozbud::vozbud:
И да, ако ме прочета некој можда ќе ми се чуди и ќе ме направи луда али ова за мене не да е премија туку достигнување на врвот... :)))

Како и да е сепак сакам да се заљубам... нормално во некоја друга личност многу подобра од тебе... Не за друго ама ми недостига темава... :pos2::pos2::pos2:

Убав одмор, убави моменти, совршенства,

Но ...
.. рано е за

’’ те сакам ’’ :toe:

Ja znam da vreme svemu menja boje
I da je silan sjaj pomracilo
Al meni, eto, nista sem nas dvoje
Nije znacilo.

Дури и рајот е пекол без тебе...

"It's funny, you work so hard, you do everything you can to get away from a place, and when you finally get your chance to leave, you find a reason to stay. "

Веќе знам дека ќе ми недостигаш бескрајно...

Не можам да верувам дека ова се случува... :cry: :cry: :cry: :cry:

Господе дај ми сила, те молам... :se_ molam :cry: :cry:

Извини.. не сакав да ти направам проблеми или да ја влошам ситуацијата, ама едноставно морав да го кажам тоа... Сфати ме, и јас сум збунета, ни мене не ми е лесно.. :(

Зашто морав да се вратам у Ск од Стр,додека ти беше во Ох :(

И тоа не е проблем,бар заедно да се вратевме,сега неописливо ќе ми недостигаш.
Дотогаш,playback на сите прекрасни моменти на плажа и низ град:back:

Збунета јас.Насловот на моето сегашно поглавје.Демек бев сигурна дека е крај со се од моја страна...кога почна пак...и тоа као никат до сеа...мирно,детско,невино.
Али ај,со тебе и онака ништо не се знае.Ама од денес со мене уште помалку.
Спреми се друже !!! :helou:

сакам да те видам вечер...:pipi:

Јес, јес, јес, јес, јееееес :je:

Оваа радост може само едно нешто да значи...Не сакам да го кажам, да го изговорам, да го напишам тоа...не повеќе...ќе го чувам длабоко во мене, како нешто највредно, најубаво, најнежно...:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom