Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
педер ЗАШТООООООО ...:tapp: што ти требаше муабетов... пак ќе се затрескам во тебе а тоа ќе е лошо....се ндаевам дека некогаш некаде ко ќе се средам ќе те сретнам пак... но тогаш да ми биде сеедно... а не вака... ја мразам модернава технологија: интернет , мобилни пораки свеее... сега само ќе се смеев на глупостите што ги правевме а не кога ќе те заборавам ти пак да ми се појавиш од некаде и цел мој труд да го зезнеш...

Ники два пута сам покушала да одузмем себи живот тречи пут може бити фаталан по мени:tv::nenene:

Сакам да си овде, до мене и цела вечер да ја поминеме заедно.:)Просто неверојатно...прекрасно....волшебно.:smir:

Реши се веке што всушност сакаш, па потоа побарај ме ..можеби ке најдам време за да те сослушам

Јебо ти пас матер што би се рекло...што мајка ти требаше да дојдеш и да поминеш 6 саати во прегратки за на крај да кажеш дека немаш врме и простор за мене? Знаеше дека ќе се последните моменти па сакаше на таков начин да ги поминеш, или се надеваше дека ќе попуштам на твоето инаетење?
Кога и дали воопшто ќе се опаметиш?

Ќе ми те шетам мила кај сакаш. Ќе одиме со јагуарот низ европа и подалеку и ќе ти играм ко на спотов.:)
Едвај чекам да сум покрај тебе.
Душиче мое најубаво.

По некоја случајност, среќа или наречете го тоа како сакате, јас се уште верувам во љубов.

И верувам дека ќе ја најдам мојата љубов - некогаш и негде...

Ќе те најдам бе, каде и да си ,ќе те најдам. И кога ќе те најдам, нема да те пуштам. Ама додека те најдам, ќе си почекам. Ама ако, стрпливо девојче сум јас.:pipi:

Појма немам на кого му се обраќам, ама да си кажам јас со време...:)

ubavo da si pominesh na sobiranka...ako ti se pushta nekoj, pozdravi go od mene i kazi mu deka koa ke dojdam, garant ke mu ja prevrtam curata sho ke ja ima togash...posho site znaat za mene i za tebe od tamu:smir:

Понекад ме збунуваш онака, асално... but who cares? It's worth it.

Sith

Понекогаш те посакувам, ама онака... до коска. И не можам да ти одолеам кога ќе видам како си скроена, токму онака како што сакам јас. Знам дека малку одвеав со паметот, но хеј... барем никој сеуште не ми препишал дијагноза за тоа ниту пак ти при очи се правиш слепа кога си со мене... туку го знаеш тоа и го решаваме чекор по чекор.

Сериозно, ти реков дека ќе средам, кога не сум исплонил што сум кажал? Ти за тоа време играј си мачка и глушец, и немој да се плашиш ако еден ден веќе глувци немаш. Ќе смислиме нова игра, јас ќе бидам во неа и повредени нема да има бидејќи се игра со двајца, а ние немаме намера да удираме под појасот, никогаш и сме немале, колку и да мисли некој поинаку.

Сонце малечко... способно за се` на светот... Ќе умрам до септември, но како Дедо Мраз кој секоја година одново се појавува да подели подароци на децата кои биле умни, така и јас ќе наминам со еден подарок. Копчињата од дебелиот црвен костум, на твојот под. :back:

Да си ми сега тука без размислување би ти удрила една клоца по тоа газот.
Ќе се воздржам до утре, сепак :zlo:

Те сакааааааааааммммммм ..... :back:
Ах бе, фала на убавата вечер.. Ај лав ју стварно .. мн мн мн .. ептен .. многу ! :)
Сега следи потешкиот дел .. хихи ама ќе ја биде.. ваљда .. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom